Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Феновете питат дали двамата не си правят реклама преди нов мач, който ще счупи всички финансови рекорди.

Баровецът гушка красавици в сепарето, а около него са се наредили келнери, които симулират снеговалеж от стодоларови банкноти. Наблизо е докарана истинска вана, пълна с лед и най-скъпо шампанско.

Не, това не е поредният рожден ден на български митничар, крадец на ДДС или син на роден олигарх. В центъра на вниманието е бившият вече боксьор Флойд Мейуедър. Един от най-популярните бойци за всички времена е поканен от заведение в Атланта, за да вдигне малко популярността му сред местната младеж. На бившия световен шампион в полусредна категория са осигурени и пачките, и бутилките с пенливо вино. От него се иска само да играе ролята на богатия безделник, който се чуди как да си похарчи парите.

Страшното за Мейуедър идва след напускането на заведението. Той се качва в лъскавата си лимузина, а две други баровски коли го следват плътно по петите. Малко след потеглянето на кортежа се чуват изстрели. Флойд ляга на седалката, а шофьорът му натиска газта до ламарината. След утихването на олелията става ясно, че един от гардовете на боксьора е ранен в крака. Американските медии бързат да обобщят, че килърът се е целел именно в колата на Мейуедър. Никой не може да каже какви са причините за нападението с огнестрелно оръжие срещу един от най-големите богаташи в световния спорт.

И докато ченгетата в Атланта още броят гилзите, колегите им от Ню Йорк приключиха разследването си срещу бивш съперник на Мейуедър и също звезда в бойните спортове Конър Макгрегър. Звездата в ММА спортовете беше арестуван, след като със свои приятелчета нападна автобуса на основния си съперник в спорта Хабиб Нурмагомедов. Ирландецът и аверите му причакаха автобуса при напускането му на хотел и счупиха няколко стъкла.

Големият враг на Макгрегър не е в луксозното возило по време на нападението. Това не попречи на ирландската звезда в смесените бойни изкуства да контузи други двама свои колеги от боевете в клетка. Единият е с порезни рани по лицето, а другият получава проблеми със зрението. Ченгетата действат светкавично и забраняват на частния самолет на Макгрегър да напуска летището. Ирландецът сам се предава на властите и впоследствие е пуснат под гаранция от 50 хил. долара. Очаква се скоро да се разбере каква е присъдата му.

Развоят на съдебната сага на Макгрегър вдигна голяма олелия, а не по-малко шумно беше посрещната и новината за стрелбата по Мейуедър. На този фон медиите разпространиха сензационната информация за мач реванш между боксьора и ММА боеца. Този път битката няма да е само по правилата на бокса. Ще са позволени някои хватки, но без удари с крака, лакти и колена.

Двамата супершампиони сами са се заели да си организират мача и отсега е ясно, че ще спечелят от него милиони долари. Нищо чудно че феновете на бойните спортове се усъмниха дали последните екшън събития в ежедневието на бойците не са просто добре изпипана рекламна кампания

Та кой би се отказал да хвърли луди пари, за да гледа на живо бой между страхотни бойци, които на всичкото отгоре в последно време са преживели сериозни житейски драми.

По информация на британските медии Мейуедър като нищо ще грабне 300 млн. долара за мач по правилата на смесените бойни изкуства. За подобна сума си струва да се забъркаш в престрелка, в която едно от момчетата е пострадало леко и веднага е изписано от болницата.

В момента и двамата шампиони запазват мълчание и така като че ли още повече нагнетяват напрежението около себе си. Ще бъде любопитно, ако американският съд даде ефективна присъда на Макгрегър и той влезе зад решетките, проваляйки шанса си да се изкъпе в истински златен дъжд. Това обаче изглежда малко вероятно. Медиите в САЩ прогнозират, че ирландецът ще се отърве с условна присъда, а снимките му с оковани в белезници ръце вече достатъчно успешно подхраниха реномето му на много лошо момче. Което е страшно изгодно за бизнеса!

Четете още:

Богаташът Пакиао харчи парите си за бедни и прецакани от живота. Боксьорът вдигна жилищен квартал за непознати

Играч взема 140 хил. евро на месец, а майка му спи в контейнер и се топли в библиотеката