Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Днес има местни избори в Холандия и освен това ще гласуваме на референдум дали може да дадем право на достъп на холандските служби до лични данни, когато се отнася до (внимание: не до обикновени престъпления, например кражби), а до добре мотивирани с нужните доказателства съмнения за терористична дейност. Снощи гледах дебатите по холандската телевизия.

Боже, ако ги сравните с Русия ще помислите, че Холандия и Русия се намират на различни планети не, ами в различни вселени. Ето видео, за да видите разликата между дебати по холандски, по руски и български. Впрочем, водещият е същият журналист, който ме покани да говоря по холандското национално радио по повод българското евро-председателство.

Дори някой като Вилдерс не може изобщо да бъде сравняван с някого като Сидеров, защото нашите журналисти си позволяват неведнъж да ги сравняват двамата. Вилдерс е принуден да се държи прилично, както виждате. Макар че за холандските норми поведението му често изглежда агресивно и некоректно. Кликнете на втората жълта чертичка (около 10-та минута), за да видите как дискутира Вилдерс и да видите, че между него и руската марионетка Сидеров има цяла вселена възпитание и ... ако щете акъл. Вижте и поведението на водещия. Журналистите тук са класа.