Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Следите от побой по лицето на 2-годишното момченце ясно личат
Следите от побой по лицето на 2-годишното момченце ясно личат

 " Не съм набила 2-годишното момченце, не съм се пенсионирала преждевременно и не съм награждавана по такъв повод." Това заяви пред "24часа" бившата учителка от детска градина " Пролет" в Панагюрище Павлина Ерова.

В неделя на протест срещу насилието върху деца в Пазарджик бабата на 2-годишния Кристиян Теодора Налбантова съобщи, че на 5 септември,м.г., внучето й било набито от учителката Ерова в детската градина , след което тя напуснала доброволно, пенсионирала се преждевременно и получила награда. По този повод учителката обясни, че след скандала е имало разследване на прокуратурата в Панагюрище, която не е открила доказателства по обвиненията на близките на детето и досъдебното производство е прекратено.

" Аз наистина напуснах доброволно детската градина и сега съм на борсата за безработни. Не съм се пенсионирала, защото нямам навършени години за това, въпреки че имам 40г. стаж като учителка.", заяви Ерова.

Тя разказа, че 2-годишното момченце е било нахапано и щипано от по-голямо дете от групата в детската градина, но близките на Кристият обвинили нея в побой, което не отговаряло на истината. В момента имало наказателно производство срещу дядото на момченцето, който след като обвинил учителката, че е била внука му и ударил два шамара, твърди учителката.