Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

По случай днешният ден написах философско-музикален трактат, който съдържа общата и специалната теория за любовта. В общата твърдя, че любовта е единствения начин да вникнем в "таковостта" (по източному) и в "в нещата в себе си" (по западному) в този свят, който не можем да опознаем само чрез разума.

Що се отнася до специалната теория за теория на любовта (Дръжте се да не паднете !) излизам с авагардното и доказано със съответните математически формули твърдение, че влюбеният пребивава... в четвъртото измерение.

Както виждате откритието ми е фундаментално. За съжаление дясната ръка все още не ми служи достатъчно добре. Така че няма да поема риска да разпъна моя стар и раздрънкан "Велтмайстер". Освен това, признавам, че съм леко обезсърчен от провала на първия ми опит в този жанр само 30 гледания на философско-музикалната ми беседа за смисъла на живота през погледа на квантовата теория.

Така че не вярвайте на онези, които твърдят, че от любов човек оглупява. Тъкмо обратното -- влюбените са най-мъдрите хора на света и, дето се вика с един поглед към любимата жена обгръщат целия свят до последния детайл.

Наздраве !

Коментарът е от фейсбук