Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Две еротични актриси твърдят, че искал да прави групов секс с тях.

Кампанията е скалъпена от демократите, изригна милиардерът.

Нови сексуални обвинения към президента на САЩ взривиха социалните мрежи. Според информация на "Уолстрийт джърнъл" адвокат на президента е платил през 2016 г. 130 хил. долара на бивша порноактриса, за да си мълчи за сексафера с Доналд Тръмп. По това време държавният глава е женен за съпругата си Мелания. Плащането било договорено между адвоката Майкъл Коен и Стефани Клифърд месец преди изборите.

След твърденията за интимността между двамата се появи и информация за връзките на Тръмп с още две порнозвезди.

Разбира се, слуховете бяха категорично опровергани от Белия дом. Като съпругата на президента плътно застана зад него и именно тя отхвърли обвиненията на актрисите за изневяра.

"Доналд Тръмп е джентълмен, а жените, които го обвиняват в сексуален тормоз, лъжат. Той е мил и нежен мъж", коментира Мелания.

Стефани Клифърд, известна в порнографската индустрия като Сторми Даниълс, споделила в тесен кръг, че е имала сексуални отношения с Тръмп през юли 2006 г. по време на голф турнир с участието на високопоставени личности. Независимо дали това е вярно, или не, така тя стана още по-популярна.

Бар във Вашингтон дори започна да предлага коктейл на нейно име. Той се нарича "Сторми Даниълс", какъвто е и псевдонимът на звездата.

След разгласяване на аферата тя непрекъснато е търсена за интервюта, а ако реши да се снима отново, хонорарът й ще нарасне значително. Американско списание вече й е предложило голяма сума, за да разкаже подробности за сексуалния акт между нея и Тръмп

Самата Стефани стартира кариерата си едва 17-годишна. Тогава красавицата започва да танцува в стриптийз барове. Малко по-късно е поканена да се снима във филми за възрастни. Като порнозвезда красавицата получава редица награди. Призната е като актриса и режисьор на филми за непълнолетни. Зад гърба си има над 150 порноленти. Канена е да се снима в клипове на известни музиканти. Омъжила се е два пъти и има 7-годишна дъщеря.

В обвиненията за тормоз към Тръмп се включи още една порнозвезда. Алана Евънс също като Стефани обяви, че аферата й с Тръмп започнала по време на голф турнир през 2006 г. Тогава настоящият американски президент я поканил в хотелската си стая. Там вече била Стефани.

По думите на Евънс тя й се обадила да я покани да се присъедини към нея и Тръмп в хотелската стая.

"Звъня ми пет пъти, последните два чувах и Доналд, който крещеше: "Хайде, Алана, ела да се позабавляваме", разказа Алана пред американско издание.

Сайтове припомнят, че има и трета актриса, обвиняваща Тръмп в сексуален тормоз - Джесика Дрейк: "Той флиртуваше с мен и ме покани заедно да отидем на голф игрището. Аз се съгласих. Тогава ми поиска телефонния номер и аз му го дадох. По-късно същата вечер ме покани в апартамента си. Казах му, че не бих искала да бъда сама, и отидох с още две жени. Когато влязохме, той здраво стисна всяка от нас, прегърна я и я целуна, без да иска разрешение."

Според нея Тръмп бил по пижама по време на срещата, на която присъствали и бодигардове. След около половин час жените си отишли. Актрисата твърди, че след това й позвънил Тръмп или негов представител.

В телефонен разговор й били предложени 10 хил. долара и възможността да използва частния самолет на милиардера в замяна на интимност с него Дрейк отказала.

Трите жени не са единствените, които обвиняват Тръмп в сексуален тормоз. По време на предизборната му кампания такива имаше десетки. В отговор Тръмп заявяваше, че ще съди всичките си обвинители, но жалби така и не бяха подадени.

Над 15 са дамите, които обвиниха открито Доналд Тръмп в неприлично поведение и сексуално посегателство само през последната година. Част от жените разказват истории отпреди 30 години. Други твърдят, че той се е държал неприлично с тях малко преди президентската кампания.

Тогава държавният глава на САЩ обяви, че зад цялата тази кампания стоят противниците му от Демократическата партия.

"Те изхарчиха милиони долари и изгубиха хиляди часове, за да докажат, че Русия има пръст в моето избиране на 8 ноември 2016 г. След като не успяха, започнаха да твърдят, че съм тормозил жени, някои от които дори не съм виждал", написа той в туитър.