Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветанов за убития бизнесмен Христов: Никога не е споделял за евентуални заплахи Цветан Цветанов Кадър: Канал 3

Петър Христов бе един достоен човек и е участвал в много благотворителни акции, но никога не търсеше публичност за това, което правеше. Бизнесът му не е бил свързан с някакви престъпления, за да можем да бъдем укорими. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов за убития бизнесмен Петър Христов пред журналисти след проведеното заседание на КСНС днес.

Никога не е споделял за евентуални заплахи. Единственото му притеснение беше относно Наглите, като човек, който е спомогнал за тяхното залавяне, заяви той.

Никога не е имал политически амбиции, в тази насока е бил много обществен във Великотърновско. Има едно единствено дарение за партия ГЕРБ и то е декларирано в Народното събрание, каза още Цветанов.

Изразил съм моето мнение относно тежките престъпления от последните дни пред премиера в разговори, които сме провели. Стигнахме до извода, че в сряда когато няма да има заседание, да направим извънредно заседание, за да може министър-председателят да запознае министрите с темите от обществения ред, заключи той.