Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Борислав Сарафов Кадър: Канал 3
Борислав Сарафов Кадър: Канал 3

Името на извършителя ни беше известно още след първите 24 часа, но интересите на самото разследването и задържането на лицето по някой път налагат името му да не бъде разкривано веднага. Не всички неща искаме да споделим, докато лицето не бъде установено, защото може да се застраши живота и на други лица. Това каза на брифинг директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов във връзка с шесторното убийство в Нови Искър.

"Направил е опити за заличаване на следите, включително и разместване на телата. Тази къща в тази нощ действително е била къща на ужасите. Нямаме доказателства какво точно е станало там, но това което имаме доказателства е, че е убил жертвите една по една като се е качил да прочисти къщата от други лица, намиращи се там. Първо са убити Неделчо, Георги и бабата на първия етаж. Нанси и Боби са се качили на втория етаж, за да се скрият. Ангелов е ритал с крак всяка врата и ги е търсил. Той е убил всички лица в тази къща, включително и кучето." 

"Нараняванията на говорят, че Неделчо и Георги са се опитали да му противодействат, но нека да изчакаме всички експертизи да станат готови, за да сме сигурни. Предполагаме, че кучето е познавало извършителя, там където е убито е направило опит да се скрие, а не да го напада", допълни пък Маринов.