Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Колегите ме помолиха днес за коментар по повод т.нар. "български метод" за взлом на жилищата , за който холандската полиция предупреждава гражданите на Холандия. Става дума за метод, при който бандитите разбиват патрона на вратата с помощта на тесла и клещи. Особено лесни са патроните, които стърчат издадени навън. Методът е получил това героично гордо название, защото първите юнаци, които холандските полицаи залавят да го практикуват са ... българи.

И ний сме дали нещо на света! Като паднаха визите през 2001 и Холандия се напълни със сръчни нашенци и ето, че се прочухме.

Гледам обаче, че пак са настанали Радини вълнения от сорта що ни маскарят холандците. Аз пък ще Ви кажа, че сами се маскарим! Как ще наричат холандците този начин на взлом си е тяхна работа. Нашата работа е да си оправим къщичката. Защото за последните 5 години, благодарение на холандската полиция обирите в Холандия са спаднали НАПОЛОВИНА! А в България? Не познавам човек, който да не е обиран. Това е, което трябва да ни вълнува. Защо българската полицая не е като холандската. Не друго!

*Коментарът е от фейсбук