Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Военен блудствал с две сестри на 8 и 11 години - деца на негови приятели Адвокат Милена Кадиева от "Джендър алтернативи" разказа за сексуалните издевателства на военния

Военен от малко населено място до Пловдив е блудствал с две сестрички на 8 и 11 г., съобщиха от неправителствената организация "Джендър алтернативи", която защитава жертви на насилие. За случая са сезирани полицията, прокуратурата и социалните. Извращенията на рейнджъра излезли наяве, след като едно от момиченцата признало за тях пред родителите си.

"Униформеният и съпругата му имали син с увреждания и били съседи със сестричките. Двете семейства взаимно си оставяли децата, когато имат ангажименти", уточниха от "Джендър алтернативи". Военният посягал на чуждите хлапета, когато оставали в неговия дом. За да ги мотивира да се съблекат, смъквал дрехите на своя син и казвал на момиченцата, че са "нормални отношения между възрастни и деца". Родителите на пострадалите сестрички очакват разследващите органи да докажат вината на насилника и той да бъде наказан.

За последната седмица в пловдивската неправителствена организация са подадени 4 сигнала за сексуално посегателство над малолетни. Два са за изнасилване, а останалите за блудство. Предстои жертвите да бъдат разпитани в Синята стая в Съдебната палата. За последните 5 г. там са дали показания 112 деца. При 83% от случаите става въпрос за сексуални престъпления.