Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вече прекалявате!


КАМПАНИЯТА срещу ГЕРБ взе да придобива световни измерения. След като се наслушахме на какви ли не измислици от разни обратни и приближените им, сега в атаката се включи и световният империализъм. Той, империализмът, в лицето на "Трансперънси интернешънъл" ("Прозрачност без граници"), по най-долен начин взе, че обяви, как корупцията при новото правителство се вдигала, вместо да пада.
Спят ли тези хора, не гледат ли телевизия, или са назначени от тройната коалиция? Как е възможно да се увеличава корупцията в България, след като ние се борим все по-активно с нея. Малко ли килъри, нагли и октоподи им задържахме? Оня ден спипаха дори съдия с подкуп, на което в "Прозрачност без граници" могат само да завиждат!Въобще, цялото това проучване, всъщност е поръчано от Яне Янев, сигурен съм! Съвсем не е случайно
че то се появи, след като Алексей Петров бе пуснат от ареста. Очевидно е, че това е мероприятие на бившата барета, а въпросната империалистическа организация е просто маша в ръцете му. Бива ли така?
Не бива!
Като не се съмняваме, че в "Прозрачност без граници" е пълно с хомосексуалисти, лесбийки или и с двете едновременно, призоваваме вътрешния министър спешно да проведе една операция с кодовото име "Прозрачните" в централата на въпросното учреждение. Сигурни сме, че такива безспорни доказателства за груба манипулация и лъжа ще бъдат намерени там, че колкото и да се напъва съдът, няма да може да ги пусне под гаранция.
В този ред на мисли, очакваме съвсем скоро в атаките срещу ГЕРБ да се включат и няколко групи извънземни, без съмнение до един обратни и лично подчинени на Алексей Петров.