Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тя е с форми на богиня, а по красота си съперничи с Клеопатра. И всичкото това гарнирано с порядъчна порция интелигентност. Е, как при това положение да не се влюбиш от пръв поглед в чаровната Виктория Лопирева.

Изящната блондинка от най-ранна възраст осъзнава с какви дарове съдбата й е напълнила торбичката и не се подвоумява да се възползва от тях. Откъдето и да мине, вратите й се отварят с такъв трясък, че чак бравите изхвърчат. Виктория обаче прави съдбоносния избор да се влее в света на добре изглеждащите и много богати футболисти. Тя първо вдига пищна сватба с руския национал и плейбой Фьодор Смолов, после го зарязва, а сега е посланик на Русия за предстоящото световно първенство.

Тези дни невероятно красивата Виктория направи поредната обиколка из Европа, за да разказва на местните народи колко хубаво място е нейната родина и как всички гости ще се чувстват повече от добре по време на Мондиала. Руснаците добре са си направили сметката, ангажирайки русото изкушение за своята кауза. Виктория като на шега печели всички видове конкурси за красота, тъй като отрано е осъзнала, че футболистът първо гледа мерки и

златни корони

и чак след това пита за образование и интелект.

През 2003 г. родената в Ростов хубавица е коронована за Мис Русия и почти веднага след това я канят да участва в телевизионни предавания. Сега посланичката на Русия за Мондиала живее с титлата най-секси спортната журналистка в цялата Руска федерация.

"Обичам да ме хвалят, но не само заради красотата. Тя ми е дадена от Бог, останалото сама си го извоювах. Сега никой не може да ме обвини, че съм просто една лъскава опаковка. Стремя се да съчетавам красота с интелект и явно ми се получава, щом ме ангажираха с толкова важна задача, каквато е подобряването на имиджа на страната ни пред останалия свят", заявява изящната блондинка.

По време на една от обиколките си из Европа тя се засича със звездата на "Манчестър Юнайтед" Хенрих Михтарян. Двамата седнали да пийнат кафенце и си направили обща снимка. Въпросният фотос моментално роди спекулации, че популярният играч

се е уредил с ново гадже

Романтичната на пръв поглед история докара куп главоболия на Виктория. Сладураната постоянно е преследвана от слухове, че спи с този или онзи играч. Което е доста притеснително, при положение че тя е щастливо омъжена за прочутия оперен и поп певец Николай Басков.

Двамата се сгодиха по време на лъскаво парти, организирано от лидера на Чеченската република Рамзан Кадиров. Богаташът събира отбрани гости от политиката, шоубизнеса и спорта, за да ги почерпи по случай преименуването на любимия му футболен отбор "Терек" на "Ахмат" в памет на покойния му баща. В разгара на тържеството оперната звезда Басков

пада на колене

и се обяснява в любов на Мис Русия. Тя ахва от пръстена с огромен диамант и казва "да". И за двамата това е втори брак.

Както вече стана дума, преди няколко години Виктория има неблагоразумието да се обвърже в брачен съюз с популярния футболист Фьодор Смолов. Двамата изживяват бурни събития, преди да се подпишат в общината. Организират сватба за чудо и приказ, но в последния момент я отменят. Някои от гостите дори са тръгнали на път, за да стигнат навреме за тържеството. Влюбените не желаят да коментират причината за

внезапно

отмененото парти

Според слуховете Виктория и Фьодор усилено преговаряли за условията по брачния договор, но до деня на сватбата не успели да постигнат споразумение. Двамата впоследствие все пак се събраха, но трудно изкованият им брак така и не се получи.

Какви са отношенията на Виктория с мъжа й, четете в хартиеното издание.