Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С 4 деца от двама мъже без брак, в края на септември Наталия се омъжила официално за затворник и приела фамилията му

“Зла е орисницата за дъщеричката на Наталия и Петко. Момиченцето няма навършени 4 години, а вече е зачернено - майка му заклана в гроба, а бащата убиец зад решетките”. Така хора от Горни Дъбник оплакват участта на детето.

През нощта срещу вторник Петко Черкезов закла бившата си жена Наталия и баща ѝ Стефко Танчев в едноетажната им къща на главната улица в Горни Дъбник. Часове след кървавата касапница бившият рейнджър бе заловен до Габрово, докато се спуска с колата си от връх Шипка. Той е в ареста с обвинение за двойното убийство.

На 35 г. Наталия

оставя 4 деца

сираци. Трите са

от първия ѝ

съпруг,

с когото живяла без официален брак. След раздялата той взел децата. По-късно се събрал с друга жена, тя му довела две, родило им се още едно. Сега в семейството отглеждат 6 деца, големите помагат в грижата за по-малките.

“Бащата е свестен, обикновен човек. Занимава се с дребно земеделие, бори се да оцелява, много гърла чакат на труда му”, казват с уважение земляците му.

В Горни Дъбник се знае, че Наталия и Петко се запознали чрез интернет преди 4 г. При срещата се харесали и решили да са заедно. Две години живели другаде - най-вероятно в село до Казанлък, откъдето бил родом мъжът. Там от семейното им съдружие се родила дъщеричката. Преди около 2 г. тримата идват в селото край Плевен.

През лятото на 2016 г.

за 2 месеца

Наталия

преживява

2 тежки

мозъчни

операции

В началото тя се оплаква от силни болки в главата. Когато лекарите я отварят за първата операция, се оказва, че има втора аневризма. Парите за операциите са от дарителска кампания в цяла България.

“Хората в Горни Дъбник обаче не бяха с Наталия и малцина отвориха портфейлите си да я подкрепят. В селото се събраха малко пари. На ухо се разнасяше, че е разбила семейството си и е изоставила трите си деца”, твърдят местни.

След успешните операции Наталия обявява, че ще дари парите, които са останали, за лечението на 3 болни деца. “Искам да растат здрави. И моята малка дъщеричка е със сърдечен проблем”, обяснява щедростта си пред кметицата на Горни Дъбник. “Правилно си решила”, насърчава я Николина Горанова.

Вторият съпруг обаче тормозел болната си жена, посягал ѝ на бой. Тя не говорела за семейната драма, държала я затворена зад стените на къщата. “С Петко се разделихме. Той беше против 3-те ми по-големи деца да идват у дома. Взе момиченцето ни и си тръгна”. Това казала Наталия пред кметицата Горанова след раздялата миналото лято.

В Горни Дъбник повече не видели бившия рейнджър. Сигурно е отвел дъщеричката при родителите си в казанлъшкото село, гадаят местни.

Преди седмица Наталия

се оплакала

пред роднини,

че Петко я

заплашва

“Детето плаче, иска майка си. Хайде да започнем наново. Ако не се върнеш, ще ликвидирам себе си и момиченцето ни”, предупредил.

В нощта срещу вторник Петко Черкезов изпълни страшната закана - накълца до смърт жена си Наталия и тъста Стефко. Но пощади себе си и детето. Никой в Горни Дъбник не е усетил кога е пристигнал, нито какво е станало в къщата на Танчеви.

“Може би е замислил кървавото клане, като е разбрал, че Наталия отива при друг мъж”, допускат в Дъбник. В края на септември тя се омъжила за осъден, който в момента изтърпява наказание във врачанския затвор.

“С предишните мъже нямаше официален брак. Със затворника е подписала и според документите в ГРАО е приела фамилията му. След гибелта ѝ той се обади по телефона. Представи се като законен съпруг на Наталия и поиска смъртния ѝ акт”, разказа чиновничка от селското кметство. Служителката подозира, че той

вероятно ще

вземе отпуск от

затвора, за да я

погребе

Затворникът е на около 40 г. И с него Наталия се запознала по интернет.

“Тя май не успя да завърши гимназия. Иначе притежаваше дар слово, беше речовита, много оправна и пробивна. Отиде си млада, остави 4 деца сираци. Баща ѝ Стефко беше толкова добър, все се трудеше по ремонтите, с какво заслужи тази страшна участ”, тъгуват хората от Горни Дъбник.