Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Знаете ли от какво най-много се страхуват комунистическите престъпници?
Обърнете внимание: не казвам "комунистите" (всеки човек има право на възгледи, дори най-идиотски, най-отвратителни - вкл. сталинистки, маостки, хитлеристки) .
Всеки човек има право на своите възгледи, на своите грешки, на своите заблуди, на своя собствена човешка глупост (даже и бездънна), на своя собствена идиотия.
Но НИКОЙ няма право да извършва престъпление ( да убива, да насилва, да ограбва, да подстрекава към насилие, да краде, да изнасилва, да съсипва нечие имущество, да клевети, да обижда, да злепоставя и пр. ) дори в името на своята "вяра" - била тя комунистическа, сталинистка, нацистка, религиозна , идеологическа , екологическа, ако щете и веганска.
Та.
От какво се страхуват комунистическите престъпници като дявол от тамян?
ОТ ИСТИНАТА.
От тази една-едничка гола истина, която те погребваха жива и зариваха с тонове червена, кървава, воняща тор от ЛЪЖИ, ПРОПАГАНДА, ЗАПЛАХИ, КЛЕВЕТИ.
Зариваха я дълбоко в неизвестни ями заедно с костите на убитите, ограбените, насилените, измъчените, изтезаваните от тях.
А що е ИСТИНА ще попита някой.
Истината е това, което ДЕЙСТВИТЕЛНО се е случило, а не това, което комунистическите терористи разправят, че се било случило.
Това, което се е случило, оставя СЛЕДИ. И затова може да бъде ДОКАЗАНО.
Това, което ЛЪЖАТ наглите типове, че уж се било случило МОЖЕ да бъде опровергано с ФАКТИ.
И лъжците, терористите, убийците може и трябва да бъдат изобличени.
А който лъже, той неизменно се оплита в лъжите си като пате в кълчища и сам си противоречи. Зер, "хем сърби, хем боли", както казва народът. Хем да се похвалят с безчинствата си, за да ги потупа Партията им по рамото с привилегии, хем да се изкарат герои, а не престъпници, каквито са.
'Ма не става то козаяц.
А всички ние можем и сме длъжни да възстановим късче по късче заровената в ямите на ЛЪЖАТА българска история.
И аз ви призовавам да споделяте, да пишете това, което знаете от собствената си семейна или родова история, от това, което сте чули да ви разказват ваши близки, познати, колеги, приятели, роднини.
Истината може да бъде възстановена - нишката се разплита щом тръгнете от някакви, дори оскъдни факти - дати, имена, места. Има библиотеки, в тях се пазят вестници, книги, спомени. Има архиви.. държавни, частни, военни, партийни, всякакви.
Не оставяйте вашата собствена семейна история да потъне в небитието заедно с вас. Тя е част от историята на България. И затова- и част от историята на Европа.
Помнете: хлебарките бягат като светнете лампата. Комунистическите престъпници също. Е, вият като вампири, заловени на местопрестъплението, но на кого му пука от техния вой.
Както казва Дянко Марков: "Има оръжие по-силно от лъжата и това е ИСТИНАТА!".
Пишете, хора. Търсете фактите и ги документирайте.