Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много се разпалиха страстите тези дни по повод поста ми за Вегас - метафора на човешкия разпад. (тук) Мои ФБ приятели още буйстват на стената ми!

Та реших да разровя архива си и извадих едни кадри от някогашното ми посещение там. Не са публикувани до сега, защото тогава ФБ не беше сила и все още пращах снимки по имейл на приятели.

Да, Стрипа не е Вегас. Много повече е. Гранд Каньон е едно от тях. Концертния живот! Там гледахме на ръка разстояние Том Джоунс, Цирк Дю Солей и незабравимия Ленард Коен. Лека му пръст. Помня как той започна концерта си със следните думи: Благодаря ви, че дойдохте да ме слушате на това... интересно място. И публиката се изсмя разбиращо. А да... Във Вегас имах честта да се запозная с Нанси Синатра - дъщерята на митичния Синатра. Бяхме на концерт в негова памет, който съвпадна с моя рожден ден. Аз съм родена на 11 декември, Синатра на 12.

Та да, Вегас може да предложи много на тези, които знаят какво и как да консумират с мярка. И задължително трябва да се види поне веднъж в живота. Което не променя факта, че за масовката Вегас е един резерват за удоволствие, излязло от пропорции и превърнал се в цирей на задника на Америка.

*Ирина Асиова-Диамант във фейсбук