Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Познавах този човек - Спас, беше ми съсед на Лагера. Прекрасен човек. Потресен съм. И знаете ли кое е абсурдното - гилдията ще издигне щит на самозащита. Вярвам, че министърът искрено иска да направи проверка, но ще установи това, което знае и без това.

Първо, състоянието на Спешна помощ е плачевно, не толкова като брой коли, а като оборудване, свръзки /ненормално е в днешно време от момента на подаване на сигнал, повикващия да няма контакт с лекаря в линейката и да не получи инструкции какво да направи докато дойде помощ/ и най-вече абсурдния начин, по който линейки общуват със спешните отделения.

Второ, действително приемащите могат да отказват !?!?! и винаги по обективни причини, с което се обезсмисля цялата система.

Трето, докато не влязат в затвора медицински лица - за отказана или лошо свършена медицинска услуга - нещата няма да се оправят.

Казвам го защото има толкова много добри лекари и гилдията вместо да защити добрите, като изхвърли "мършата" - се циментира.

Почивай в мир, Спасе - роди се в грешна страна.

Никой няма да се извини, никой няма почувства загубата на близките и на приятелите ти.

За света беше някой, но за някой беше целия свят.

Ето за това, че престанахме да бъдем хора - ще викам и ще протестирам докато не съзря човещина в управляващите, защото проказата тръгва от горе.

От фейсбук