Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бразилецът отказа да подаде ръка на
18-годишен талант след края на ПСЖ - "Селтик".
Оправданието му - младокът го скъсал от ритници

К
упищата бързо спечелени пари лесно могат да покварят човешката душа. Пише го в дебелите книги, показвано е в умните филми, възпято е във вечните хитове. Суперзвездата на ПСЖ Неймар го доказа и на футболния терен.
Продаденият за 222 млн. евро бразилец вбеси футболна Европа с надменното си държание след края на мача на неговия ПСЖ със "Селтик".
Богаташкият френски тим размаза с 5:0 скромните шотландци в не чак толкова напечен мач. Съдията свири края и двата отбора взеха да се поздравяват.
Към най-скъпия футболист в света се завтече 18-годишният играч на "Селтик" Тони Ралстън. Младокът искаше на всяка цена да стисне ръката на най-известния играч, с когото се е срещал на терена. Желанието му не се осъществи. Неймар демонстративно подмина протегнатата ръка за поздрав и започна да се прегръща със съотборниците си.
Изцепката му вбеси младия Ралстън, който засипа с гневни думи скъпоструващата надувка. Бразилецът не му остана длъжен и двамата за една бройка
да се хванат
за гушите
Добре, че между тях имаше и други играчи, които да успокоят страстите.
"Не е голяма работа, че не ми подаде ръка. Хората са различни и реагират по различен начин в живота. Със сигурност неговото поведение не успя да развали радостта ми от дебюта в мач от Шампионската лига", заяви 18-годишният младок. Медиите в Европа обаче не повярваха, че толкова лесно е преглътнал обидата. И моментално се юрнаха да доказват, че бразилецът наистина се е самозабравил. Във Франция го следят под лупа. Неймар е следен на всяка крачка от фотографските обективи. Със сигурност напрежението е огромно и всяка негова грешка се раздува до размерите на дирижабъл.
Съотборници на Неймар в ПСЖ обявиха категорично, че
той е свястно момче
и не си вири носа. В съблекалнята бил веселяк, а на тренировки се раздавал наравно с останалите. Няма никакви основания, кълнат се играчите на френския гранд, Неймар да бъде нападан заради пораснало до небесата самочувствие.
Има и друго важно обстоятелство, което може да оневини набедения за надувка бразилец. Именно Тони Ралстън беше ангажиран с опазването на Неймар и в разгара на мача
два пъти го
срита жестоко
Чак се наложи съдията да му покаже жълт картон. Ядосан от неразумните балтии, звездата на ПСЖ явно не пожела да се поздрави със съперника и така настрои мнозина срещу себе си.