Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Асма Асад е красива жена с изящна фигура, но с непоклатим характер. Съпругата на Башар Асад е недолюбвана от сънародниците си, които я смятат за безскрупулна. Влиза под светлините на прожекторите преди години, когато личната й поща е разбита и оттам изплува образ на студена жена, която подкрепя насилствените действия на мъжа си. От разкритията става ясно, че докато в страната загиват невинни хора, Асма се тревожи дали ще й бъдат доставени в срок два свещника, две глинени вази, маса и полилей от парижки магазин на стойност 35 хиляди евро. Всичко това допълнително настройва обществото срещу нея. Асма е мразена заради разточителния си начин на живот.

С бъдещия си съпруг се познават от деца, защото фамилиите им са близки. Асма е с 10 години по-млада от Башар Асад. Детското им приятелство прераства в любов след вечеринка на сирийската общност в Лондон. Ражда му три деца.

Сирийка, но родена във Великобритания, тя е завършила британски университет. Работи за външните отношения на Сирия, включително за привличането на големи компании.

Асма е изискана, елегантна и с интерес към изкуството и благотворителността. Мнозина са очаровани от изисканото й поведение, либералните й възгледи и британския акцент.

Съпругата на сирийския президент също не носи ислямски дрехи и прилича на западна дама.

Какъв профил в социалните мрежи има семейството и кои са последователите му, четете в хартиеното издание