Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветан Цветанов  СНИМКА: Йордан Симеонов
Цветан Цветанов СНИМКА: Йордан Симеонов

"Знаете, че след падането на кабинета Борисов 1, а и вече, когато не бях вътрешен министър цялостната конструкция и демотивация, която беше постигната от управлението на Орешарски, мога да кажа, че рефлектира и до настоящия момент". Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на брифинг в парламента.

"Много от професионалистите бяха освободен и вие дори сте свидетели, че много от жертвите, които в момента ги интервюирате, те споделят, че тези професионалисти, които работеха преди и успяха действително да създадат една среда за сигурност, и която даваше по-голяма устойчивост и по-голяма перспектива за всички български граждани, те бяха освободени точно в началото на мандата на Орешарски", обясни Цветанов.

" И всичко беше много агресивно, много тенденциозно и се свързваше, с всичко това, което ви причиниха БСП. Знаете с кампанията през 2013 г., внесените анонимни сигнали от БСП. Там беше политическата риторика, през цялата политическа кампания, която тогава проведохме и посегнаха на професионализма и на хората, които в действително дадоха всичко от себе си, водени само от национален и обществен интерес", коментира още той.