Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дори и след края на кариерата си ямаецът е силно желан от рекламодатели и босове на световни шоупрограми

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заплашва с война колегата си от Севера Корея Ким Чен Ун. Светът е на прага на Трета световна война. И все пак двамата безумци, облечени във власт, не могат да спечелят изцяло за себе си общественото внимание. Светът обърна поглед към Юсейн Болт.

Великият лекоатлет реши да се откаже завинаги от изявите си на пистата, а случилото му се на световното в Лондон още повече нагнети напрежението. В наистина последното си бягане Болт се хвана за крака и се срути на пистата. Камерите хищно погълнаха всяка негова емоция, всеки жест и дума. Милиони фенове по света не можеха да повярват, че роденият в Ямайка спортист няма да спечели последния си златен медал.

След края на състезанието Юсейн може и да се е надявал, че медии и фенове ще го оставят на мира, но това просто няма как да се случи. Той е твърде известен, а краят му беше твърде зрелищен. Оказа се, че Юсейн здраво е запивал часове преди финалното си състезание. Почерпил се е с качествен коняк, подкрепил се е и с ром.

Подобен коктейл е смъртоносен за добрата спортна форма. С характерното си безразличие към всички критики по негов адрес Болт подмина и тази атака. Пожела да говори за оптимистичното бъдеще, а не за безрадостното минало. Най-известният ямаец в света обеща, че ще остане в леката атлетика, за да научи на нещо добро младите атлети в родината си

Обеща и да си почине добре, тъй като през последните години тялото му беше подложено на жестоки репресии. Специалистите подсказаха, че една от причините за слабото му бягане в Лондон е била именно хронична контузия в гърба. Сега го чака пълен релакс, съчетан с издирване на подходяща жена, която да му роди деца. Защото на въпрос на Георги Банов Болт си пожела щастлива фамилия с поне 3 деца.

Семейните ангажименти ще бъдат съчетани и с рекламни такива. Най-големите фирми в света ще се избият за подписа на Болт под рекламен договор. Нищо че вече няма да се състезава. Ямаецът е силно желан и от продуцентите на световните риалити формати.

Представете си само какъв интерес ще предизвика влизането на Болт в някакво шоу от рода на "Биг Брадър". Юсейн не бърза да влиза в нови приключения. Сега си е поставил амбициозната задача да изпие колкото се може повече алкохол и да бъде с колкото се може повече жени. Таблоидите на Острова твърдят, че още в разгара на световното той е организирал оргия с участието на много красавици.

Подобни писания изглеждат като заяждане на дребно. Болт спечели достатъчно златни медали, слава и пари. Сега му е времето да се забавлява.