Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Притча, да го...

Веднъж при един мъдър самурай-учител дошли няколко лоши самурая-копеленца гадни. В духът на лошите неща самураите-копеленца гадни обидили мъдрия самурай. Казали му „гъз“ или нещо такова. Мъдрият самурай-учител не отговорил. Направил се че не е чул. Лошите копелета-самураи не очаквали липса на отговор, затова го понапсували на майка. Обаче пак не последвала реакция. После го напсували още по-лошо и дори единият самурай-копеленце гадно го бутнал в гърдите. Мъдрият – пак нищо!

Това учудило лошите самураи, но и ги вдъхновило. Плеснали му два шамара. После още два. Чимбери, масльонки, пестници... После шутове в зъбите, шутове в главата и в задника.

Мъдрият самурай-учител се понадигнал и си дал вид, че отново нищо не се е случило.

Това дало повод на копелетата-самураи да му свалят мъдрите самурайско-учителски гащи и да му ударят по една патка. После още една и така докато им омръзнало.

Но мъдрия самурай и звук не издал. Все едно нищо.

Като се наситили, проклетите лоши самураи си закопчали кимоната, до колкото това е възможно, и си тръгнали. Тогава до пребития, насинен и наe*ан самурай притичали неговите ученици и го попитали:

Учителю, защо не се защити?

Защото... – опитал да си събере мислите мъдрия самурай, но от толкова бой и е*ане не могъл нищо да събере.

После с последни сили извадил меча си и без никакво колебание и вследствие от острата си дезориентация си го забил в задника. И край.

Поука: Е*ем ти и мъдрия самурай..! Или както го разбирате.

Е.

ОТ фейсбук