Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мая Манолова Снимка: Архив
Мая Манолова Снимка: Архив

Присъединявам се към кампанията на Нана - и аз получих такава диагноза. Нана е поела най-тежката част от битката с рака - вдъхването на кураж. Никой няма право да отписва и минута живот, каза омбудсманът Мая Манолова пред Нова тв.

Подкрепата и вдъхването на кураж на жени с такава диагноза е трудно, но е много важно. На мен лично, когато получих тази диагноза, ми помогна подкрепата на моите близки. Първите няколко дни за мен бяха най-големия ми кошмар, разказа Мая Манолова.

Трябва да организираме безплатни прегледи в страната. Аз го направих за шивачки в Кюстендил половин година, преди да чуя страшната диагноза. Тогава ме молиха да ме прегледат, но не намерих време. После бях бясна на себе си. Отделете време за преглед, този половин час може да се окаже спасителен за вас, призова Манолова от екрана.

Категорично съм против отмяната на клас прослужено време - хората тук са достатъчно бедни, каза още омбудсманът. Най-бедни сме в ЕС. Отмяната на класа ще увеличи опашката на Терминал 2, заяви Манолова.