Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Анджелина Джоли чак сега наруши мълчанието си пред Vanity Fair след развода с Брад Пит, който се разкри по-рано от нея пред списание GQ.

Холивудската звезда разкрива, че е имала и сериозни здравословни проблеми. Получила е парализа на Бел - внезапна слабост и парализа на едната страна на лицето поради увреждане на лицевия нерв. В следствие на това едната половина от лицето й е увиснала, но тя успяла да се излекува предимно чрез акупунктура. В допълнение е установила, че има повече сиви коси, а кожата й е станала суха.

Ето какво споделя Джоли: 

От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ. Ставам все по-добра и в трите.

Понякога жените в семейството, забравят за себе си, толкова дълго, докато здравето им не започне да напомня за себе си… Всъщност, аз се чувствам истинска жена, защото с ум правя всеки избор, поставям семейството на първо място, отговорна съм за живота и здравето на всички. Мисля, че именно това прави живота на жената завършен.

Това беше най-тежкият период за всички ни. Все още се лекуваме от това, което доведе до развода. Не се лекуваме от самия развод, а от някои неща в живота. Сега сякаш отново подаваме глави, за да поемем въздух. Продължаваме да държим един на друг, да държим на семейството ни и двамата работим в името на една и съща цел.

Наскоро Нокс ми каза: "Кой иска да бъде нормален, ние не сме нормални, нека никога не бъдем." "Благодаря. Да, нека се осмелим да не сме", беше моят отговор.

Докато растях, много се притеснявах за майка си, затова не искам децата ми да се притесняват за мен. Аз съм на мнение, че е важно да плачеш под душа, а не пред тях. Те трябва да знаят, че всичко ще е наред, дори когато ти самата не си сигурна, че ще е така.