Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В Москва го разследват и за извращения със сексробини.

Сектата му “Каула Дхарма” проповядва, че моногамията е глобална лъжа.

Той е известен като Митрадевананда Свами. Руски сексгуру с десетки наложнички, водач на сектата "Каула Дхарма", според която моногамното семейство е глобална лъжа, а запазената все още способност на хората да се възпроизвеждат се дължи на "достойнството на прелюбодеянието".

Той е мъж на 40 г., издирван с червена бюлетина от Интрепол като изключително опасен престъпник. В родината му го търсят за убийство на малолетно момче, сексуални гаври с жени, мъчения на деца и за трафик на сексробини към Европа и САЩ. Според заповедта за арест на Свами от 5 април т.г., издадена от районен съд в Москва, сексгуруто е заподозрян и в отвличане на 5-годишно дете, изчезнало от дома на баба си и дядо си в Москва м.г.

Сподвижници на руснака твърдят, че няма как гуруто да е извършил убийството, в което го подозират, тъй като то е станало на 18 юни 2016 г. в Русия, а Митрадевананда Свами пристигнал в България на 22 април същата година. Версията на защитата е, че 40-годишният руснак е минал през всички проверки в сектор "Миграция".

Заместник апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова заяви, че България очаква всички документи за екстрадицията от Русия.

В Русия 40-годишният ексцентрик се смята за лидер на организирана криминална група, създадена с цел набиране на жени от Русия, Украйна и Беларус чрез интернет. Момичетата били убеждавани да прекратят всякакви контакти с близките си, да станат жени на Митрадевананда Свами и да имат сексуални контакти с него, да участват във филми с порнографско съдържание и да проституират в Европа, САЩ и Мексико.

Подчинявали се безпрекословно на сексгуруто, убедени, че са тръгнали по пътя на духовно израстване.

Руснакът е задържан в Бургас на 30 май т.г. след акция на криминалисти от Областната дирекция на МВР. Арестуван е в нает от него апартамент в центъра на града. Белезниците щракват и на спътничката му Татяна Себерцова - млада дама от секссвитата на “Каула Дхарма”, но няколко дни по-късно тя е пусната под домашен арест. Митрадевананда Свами е задържан за 40 дни.

Откакто е там, гуруто-йога не пипва храната на съкилийниците си.

Оплакал се, че ястията са с прекалено много захар, а той изобщо не я ядял. Минал на специален режим. Всеки ден пред затвора идвала млада хубавица със специално приготвена храна. Гуруто хапвал само сутрин. Като йога бил свикнал да спи с вдигнати крака, но в затвора нямало как, разкриха запознати.

По документи се нарича Митрадевананда Свами Парамахамса, но едва ли това е кръщелното му име. "Свами" е почетна титла за водач на санскрит и означава "свободен от чувства", "владеещ себе си", а митрадевананда е синоним на бог, божествен. Според руски медии той е родом от Владивосток и се казва Сергей Кириенко.

На 20 г. Сергей започва работа като фитнес инструктор и треньор по йога с тантрически уклон. Във фитнеса руснакът бързо разбира, че може да привлича млади жени, разкривайки им сексуални техники, с които да се превърнат в магнит за мъжете. Постепенно започнал да се представя за брахман Сергей. Целта му била да стане духовен гуру за тези жени и да печели от тях чрез секс и порнофилми.

В интернет е пълно с негови клипове и снимки, на които той е седнал на златен трон по халат или пък е в компанията на знойни красавици по бельо.

Руснакът има собствен сайт Каула Дхарма и канал в ютуб с хиляди последователи. В десетки клипчета млади 19-20-годишни момичета обясняват философията на Каула Дхарма. Те са снимани поотделно и заедно полуголи и в предизвикателни пози в красива обстановка.

Има слухове, че в родината си е живеел в луксозно обзаведена къща на село с 10-15 наложнички. Те вярвали, че сексът с гуруто е част от пътя им към духовно извисяване и сливане с божествената сила.

Снимането на порнофилми, които Свами разпространявал в интернет, било част от извисяването, а някои от най-талантливите наложнички ставали истински порнозвезди. Между тях имало и много самотни майки с малки деца. Сред най-зловещите твърдения са, че част от малчуганите изчезвали.

В Бургас 40-годишният гуру продавал хранителни добавки, но според неофициална версия се издържал с домашно порно. В квартирата му е открита снимачна техника.

По данни на прокуратурата той е пристигнал в България на 12.06.2016 г. Митрадевананда се регистрирал в служба "Миграция", получил документи за пребиваване и адресна регистрация. Затова бързо стигат до квартирата му, когато разбират, че се издирва с червена бюлетина от Интерпол.

В Блгария Митрадевананда пристигнал със законната си жена, която после заминала за Холивуд, обясни самият руснак в съда. Той неочаквано поиска политическо убежище, защото бил преследван в Русия.

"Всички обвинения са лъжа. Тези, които искат да се доближат до мен, попадат в полезрението на Интерпол. Хората могат свободно да се обединяват. Но в Русия има жестока преса и обединенията могат да се правят само с разрешение на силови ведомства", заяви Свами.

Той поиска да бъде пуснат под домашен арест, но съдът го остави зад решетките. Не помогна дори копие от банкова сметка на руснака, открита в българска банка, от която ставало ясно, че разполага с достатъчно средства.

"Митрадевананда не е убиец на деца, но в Русия го преследват и искат да забранят организацията му. Ние сме много, практикуваме йога, но не просто правим асани, а следваме духовен път. Не се събираме на едно място, общуваме в социалните мрежи", сподели млада рускиня, представила се за Татяна.

Как гуруто и наложницата му спечелиха 200 000 евро - четете в хартиеното издание.