Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Как би изглеждала декларацията на депутатите, която Марешки поиска 5 години след Сидеров

Не е ненормално по принцип, че Марешки предлага депутатите да декларират “хомосексуален конфликт на интереси”, големците, ако не дават идеи, та кой?

Кметицата на “Младост” как поиска автономия от София?

Разликата е обаче, че тя произведе гръмотевична новина, с която ще остане да стърчи като пирон в историята, а лидерът на “Воля” преписа от чужда тетрадка.

Може би не помни, прави се на забравил или наистина си мисли, че е новатор. Още през 2012 година “Атака” разработи темата подробно и изчерпателно.

Сидеров, който в близкото минало се представяше като избухлив, провокативен и агресивен, а днес е благ, мъдър и далновиден, излезе пръв с

предложението

за гей цедка

Бяха се захванали тогава с Каракачанов да прокарат закон срещу гейпарадите, та покрай него опаткаха и народните избраници.

Заместникът му Десислав Чуколов стигна дори по-далеч, лансирайки неподвластната на времето и пространството мисъл, че преди влизането в парламента трябва да декларират също, “ако са масони или членове на други тайни организации”.

Срещу тях да бяга Марешки, не може ги стигна!

Поради редица обективни причини, свързани с конституцията и европейското законодателство, декларациите за сексуална ориентация няма да минат, но Марешки за сметка на това ще се бори дълго и мъчително със зловещ проблем. За него най-възмутителното е гей да го заговаря: “Няма да допусна отявлен хомосексуалист да ми задава въпрос къде имам право да бъда!”

За посещението при папата ставаше въпрос в случая, но явно човекът не би понесъл някой с обратна на неговата ориентация

дори да го попита

колко е часът

При днешната досадна неприкосновеност на личния живот бензиновият бос никога няма да е спокоен, от 240 депутати няма начин поне петима да не са хомо- или бисексуални.

Утре някой депутат ще скочи и ще поиска да се разследва (не дай боже) за колко купува Марешки евтиния бензин, за отговори ще настоява, юмрук ще бие в трибуната, а душата на бизнесмена ще се облива в кръв и ще изгаря от съмнения.

Как ще разпознае

с гей ли

разговаря?

На него идеята му е депутатите да обявяват публично всякакви зависимости, от които има опасност да изпаднат в конфликт на интереси, включително употреба на наркотици и алкохол.

Навремето имахме един министър, който се явяваше пиян на пресконференции, макар че никога не се призна официално за пияница. Може би животът би потръгнал по-добре, ако всичко си е черно на бяло, прошнуровано и прономеровано.

Декларацията на депутатите би изглеждала горе-долу по следния начин:

- Трите имена на народния представител;

- ЕГН, лична карта, място на раждане, образование, професия.

Зачертайте излишното:

- Имам/нямам хомосексуална ориентация;

- Имам/нямам бисексуална ориентация;

- Опитвал съм/не съм опитвал само веднъж/два пъти/чат-пат;

- Участвам/не участвам в масонска ложа/тамплиер/богомил;

- Практикувам/ не практикувам магия/ обикновена/ вуду;

- Лея /не лея куршуми;

- Викам /не викам духове;

- Гледам/не гледам на карти, сфера, ръка, крак и др.;

- Ползвам/не ползвам боя за коса;

- Лакирам/не лакирам ноктите си;

- Пуша/не пуша цигари, дебели/тънки/пури/лула/електронни;

- Употребявам в разумни/неразумни количества алкохол (посочва се видът на предпочитания алкохол);

- Употребявам/не употребявам леки/тежки/ наркотици (посочва се вида на предпочитаното вещество);

- Имам/нямам извънбрачна връзка, една/повече;

- Нося/не нося бански на плаж.

Възможно е, разбира се, покрай обсъждането на тази декларация да се въведат и още две многократно предлагани изисквания към депутатите – психотест и проверка на езиковата грамотност.

Тогава декларациите ще изглеждат малко по-различно и при всички положения ще съдържат две задължителни графи: “Губя/не губя времето на гражданите с глупости” и “Обиждам/не обиждам народа, който ме е избрал”.

*Коментарът е от сайта на "24 часа"