Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Корнелия Нинова е ходила 10 дни преди това при Цацаров, но не мога да кажа защо. Това са клюкарски истории… И този скандал ще отшуми, и той ще мине, но ще остане раната върху мен, че съм употребен.

В тази история няма нищо, от което да се срамува и да се притеснявам. Всичко е възможно, но заради едно кафе да стане ЦУМгейт е необяснимо. Някой търси дивиденти и някой трябва да плати сметките.

Няма ненаказано добро, в случая съм най-малко виновният, но най-потърпевш. Не се приемам като жертва - Гергов не може да бъде жертва.

Няма червени, пембени олигарси – има олигарси.

Дончев разказа неговата версия, Цацаров също каза своето мнение, моето мнение не го споделях, като мислех, че Дончев ще бъде честен и коректен към мен. Те си противоречат и всеки път излиза нещо ново. Хубаво е да излиза нещо ново за медиите, но дали е добре!

Не мога да мълча пред хората, които ме уважават, въпреки че много ме увещаваха да мълча. Защото те правят политически ходове и ми съсипват бизнеса.

Защо се стигна до срещата - най-напред в събота се чухме със Сашо Дончев, звъннах му, исках да говоря с него по някои въпроси.

Дончев ми изпрати SMS със следния текст: „Благодаря, супер си, не се сещам за какво говориш. Ще се обадя, като я прочета. В статията има само информация и нито една оценка или коментар не разбирам какво не ти харесва, ако аз коментирам защо просто върху терена не учредиш право на строеж от общината. Много хора ми се обадиха. Ставаше въпрос за терена за операта в Пловдив. Уговорихме се да видим в ЦУМ поговорихме и един от въпросите беше дали ще може да се види със Сотир Цацаров. Дончев е имал среща преди това с него и искаше още една среща. Тогава се разбрахме на другия ден в 12 часа, че ще дойде в моя офис и да се видим.

Не може да носиш папката в джоба си и да казваш обратното. Цацаров беше категоричен, че не може да му помогне по тази тема. Разговорът беше съвсем нормален за семействата за бизнеса - 15 минути. Но сега се връщам преди 3-4 години, когато имаше проблеми с Русия. Дойде вкъщи със съпругата си, защо тогава не я съобщи тази среща? Обсъдиха се неща, когато започваше отношението на руската държава и „Газпром“ към него.

В момента той си е в криза. Може да демонстрира и да дава пари за реклами изтеглили е маса пари от банка, иска да се разплати с руската държава. Категорични всичко това са воаяжи, измислени неща, аз се чудя на лицемерието на хората.

Ясно е, че съм подведен, с желанието си да направя нещо добро се случи това. Нямам защо да лъжа и да го усуквам. Цялата тази помия е върху главата на главния прокурор, защото се обслужват политически интереси и върху главата на Борисов.

Сашо Дончев даде три листа на Цацаров, който ги прибра. Със Сотир сме добри познати от много години, уважаваме се и аз му постлах това нещо и съм длъжен да го кажа, че съжалявам, че се случи.

Никога не съм влизал в следствие или съд, никога не ми е завеждано дело. Ако съм търсил помощ от Цацаров, той няма да дойде да пие кафе с мен. Вие май не познавате този човек. Медиите му правят образ, който няма нищо общо с него. Не го гледайте такъв благичък, той е серт човек. Той е почтен, достоен главен прокурор и му пречат да си върши работата.

Мен ме предаде ме Нинова - нали съм застанал зад нея на Конгреса. Бил съм зад нея плътно, бил съм достоен човек. Разбира се, че ѝ го казах. Тя беше с Румен Овчаров. Всичко това е поза и маска, не сме се разбрал като мъже. Това е нейно решение. Едно дърво, когато му изрежеш всички клони - Паскалев, Найденов, Михаил Миков. Храни лакомниците или пичовете, това, което не дава плод. Всичко, което е можещо и знае и може да представлява проблем, се изчиства. Това бюро в партията е третият ешелон на БСП.

Няма как това да не се отрази. Дънерът на БСП не съхне. Това е партия така е устроена, че винаги ще бъде.

Какво се случи в кабинета й: тя ми поиска оставката, а аз й казах: „Майната ти!“ и си излязох.

От интервю в сутрешния блок на Би Ти Ви