Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изборите във Франция били непредсказуеми?! Глупости.

Искате ли да позная? Следващият президент на Франция ще се казва ЕМАНЮЕЛ МАКРОН, "инвестиционен банкер на френско-британската Rothschild&Co". Не защото има качества, а защото той е човекът на Ротшилд в президентската надпревара. 

Симпатиите ми към г-жа Марин льо Пен се сринаха до едно стабилно, постоянно ниво, след като миналата година тя изключи баща си от партията Фронт Насионал. Понеже обидил евреите с някаква шега, в която дори етнонимът "евреи" не се споменава. Да унижиш публично човекa, който те е създал, е грозно. При това съзнавайки, че освен твой баща, той е създател на Фронт Насионал и ако не беше той, дъщеря му Марин никога нямаше да стане лидер на тази партия. Да не говорим, че нямаше да помирише Европарламент, камо ли да бъде евродепутат 3 мандата! Да се гавриш публично с доайена на европейския национализъм, който на всичкото отгоре ти е роден баща, и то когато човекът е на преклонна възраст (87 г.) и е твърде безпомощен, за да се защити - само и само да се харесаш на Ротшилд! - е равносилно на отцеубийство. Долно е.

Те, глобалистите, кликите на "статуквото", си имат свои кандидати. За какво им е да гласуват за една ренегатка на идеологията, която я е създала, палачка на своя собствен баща, само и само да им се хареса? И заради нея да посекат своя собствен кандидат, един от тях, издънка на собствената им кръв? Абсурд.

Опасявам се, че утре (неделя, 23 април) френският народ ще даде горчив урок на г-жа Льо Пен.

(От фейсбук)