Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На всички турци в Холандия, които снощи нарушиха обществения ред, защото смятат, че Ердоган е прав и че Холандия е нацистка и фашистка държава, моментално трябва да им бъде отнето холандското гражданство и/или право на престой в Холандия и да бъдат екстрадирани в Меката на демокрацията - при любимия им Ердоган без право да се връщат дори като туристи.

Нека само да поясня. След предишен призив на Ердоган и турските посолства турците в чужбина и турските организации в чужбина да доносничат за критично настроени срещу Ердоган турци, имаше нещо като мини Кристална нощ: ердоганисти нападаха турски магазини и чупиха витрини, нападаха и биха турци, които бяха критично настроени срещу Ердоган. Тая няма да я бъде! В Европа ще се държите като европейци, а не като диви и примитивни анадолци! Никой няма да ви позволи да биете сънародниците си, защото имат различно от вашето мнение.

Интересна работа. След като Холандия е фашистка и нацистка, що дириш тъдява, ами не си седиш в демократична и икономически процъфтяваща под мъдрото ердоганово ръководство Турция, а?

Май не е много за харесване тази Турция, щом милиони турци си търсят късмета в Западна Европа?