Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НЕУДАЧНИК: Най-коварното и зло извънземно в цялата галактика се бори да спаси света.
НЕУДАЧНИК: Най-коварното и зло извънземно в цялата галактика се бори да спаси света.

 

"В НИЩО не ме бива. Абсолютен провал съм. Нищо не мога да свърша като хората. Уж съм злодей, а сега ще спасявам Вселената. Какви времена дойдоха. Само дано мама не разбере, това ще я съсипе", простенва анимационен красавец със секси глас. Хубавецът е един от най-нескопосаните и симпатични злодеи, създавани някога на лента. Необичайният диалог е само малка част от уникалните комични ситуации в най-новата холивудска премиера, а именно "Мегаум".
В свежата анимация светът за пореден път е пред унищожение. Въпреки познатия сюжет за спасител на човечеството определено е избран нетрадиционен герой. Борещият се за живота и добруването на земляните се оказва  най-коварното и зло извънземно в цялата галактика.
Злодеят с добри намерения се озвучава от един от най-секси актьорите в Холивуд - Уил Фарел. Брад Пит също участва в лентата, макар и доста за малко. Секссимволът дублира добрия и рано починал от неестествена смърт супергерой Метро Мен. Над 150 милиона долара е бюджетът на хитовата лента на 3D.
Макар да се получава свеж и запомнящ се филм, снимането не минало без инфарктни ситуации за режисьора Том Макграт. Мегаум така и не успявал да намери правилния глас. Според договорите Бен Стилър трябва да даде тембър на злото извънземно. След неразбирателства в екипа мястото му се заема от Робърт Дауни. Въпреки бързата смяна тя отново не се оказва удачна. Заради постоянни незачитания на крайните срокове от Дауни гласът на Мегаум в крайна сметка се озвучава от Фарел. Самият той с невероятен ентусиазъм се въплъщава в симпатичното зло извънземно.
"Най-хубавото нещо на озвучаването е, че нямам никаква нужда да се приготвям за сцените хиляди часове. Не стига това, ами и в студиото си правех каквото си искам. Почти непрекъснато хрусках нещо. Май се поувличах, защото след няколко часа работа по мен можеха да се видят следи от кетчуп, кола, ядки и сладолед обикновено", споделя любопитни случки от работния процес Фарел. Той определено успял да изненада колегите си в деня, когато озвучаването приключило.
"Май чак тогава колегите ме видяха облечен нормално. Всички се изредиха само да ми казват колко съм хубав. Чак се учудих на какво съм приличал по време на озвучаването", споделя с чувство за хумор Фарел.

 

ФАРЕЛ СРЕщУ ПИТ: Хитовата анимация е дублирана само от звездни гласове.
ФАРЕЛ СРЕщУ ПИТ: Хитовата анимация е дублирана само от звездни гласове.