Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Моля те, нека тази да ти е последната, призовала Катето Евро, която заради тържеството наруши клетвата си пред нотариус и изпя “Ке сара”

Докато са в България, със съпруга живели на хотел, тъй като продала къщата на Огнян Дойнов

Майтапела се, че Ицо 100-те манекенки е третият 61-годишен внук

Много те моля този път да ти е за последно и повече да не се жениш.” Това бе шеговитият призив, който отправи от сцената на "Камино" Катето Евро към приятелката си Лора Виденлиева.

Преди дни тя се омъжи за 4-ти път в най-тесен приятелски кръг от 190 души в пиано бара.

Бизнес дамата

обожава близките си

и не само високо цени искрената им подкрепа, но и самата тя е изключително отзивчива дори и към непознати в беда. Вероятно защото именно подкрепа е липсвала в детството.

Още като бебе Виденлиева е оставена пред вратата на дома на непознато семейство. Те я отглеждат, но в един момент се развеждат. Никой не иска да се занимава с малкото момиченце и дават Лора в сиропиталище.

Очевидно Виденлиева е била достатъчно голяма, защото добре помни този момент, казва неин познат. Според него тя е прекарала в дома за сираци много години и знае какво е да си на дъното.

“Затова гледа да помага дори в ситуации, когато види, че двама души се харесват. Тогава

моментално

започва да ги сватосва,

обича да събира хора на гости, кани големи компании както в дома си в Италия, така и в Южна Африка”, казва неин приятел.

Според него миналото й е основната причина тя да е изключително земна и да носи на всякакви майтапи, които изобщо не липсвали на сватбеното тържество.

"Ние си мислехме, че децата ще се оженят, че ще гледаме внуци, а то какво стана - Лора се ожени", продължила с майтапите си на сватбата Катето Евро.

Въпреки всеобщия призив и шумни молби да изпее известната си песен "Ке сара" в чест на новото семейство, тя отказа.

"Заклела съм се пред нотариус, че повече няма да я пея. Сигурна съм, че ми е омръзнала както на мен, така и на хората", били горе-долу думите на Катето Евро.

Вторият ден обаче, когато сватбата продължила в същия състав в комплекса "Царско село", Катето все пак нарушила клетвата си.

Скандиранията били толкова силни, че тя не издържала на натиска и молбите и отново запяла прочутото парче, което изпълнява в култовия филм "Оркестър без име".

Самата Виденлиева искрено се забавлявала с шегите на Катето Евро. Дори и когато тя попитала гостите: "А вие знаете ли, че Лора има внук на 61 години?" След като всички прихнали от смях, тя пояснила, че става дума за Ицо Сираков - 100-те манекенки.

По някаква причина Лора Виденлиева

от години споменавала,

че той й е внук

Интересното е, че точно на сватбата той бе без дама. Сред гостите обаче бе забелязана първата му съпруга Мария Башлиева, която дори на 60 години изглеждала невероятно, разказаха присъстващи. Дамата от години живее с дъщеря си в Италия и с баща й поддържат отлични отношения.

След като Катето отправи пожеланието да няма пета сватба, Орлин изпя италианското парче "Анкора" за първия танц на Лора Виденлиева и Георги Юруков.

От сцената на "Камино" Любен Дилов-син разказа, че присъства от страната на младоженеца. Впоследствие стана ясно, че се познава с Георги още от времето, когато е бил в "Куку". Тогава художникът с негов колега правели обложките на албумите им.

Според легендата

Георги се запознал

с Лора Виденлиева

преди около година

Тя имала среща с приятелки в "Камино" и той случайно бил там. Без да знае, че е тя, художникът-керамик я заговорил, започнал да я ухажва, разменили си телефоните и постепенно пламнала една невероятна любов.

Така се стигнало до медения месец, който бил през ноември. Тогава

двамата се усамотили

на красивия остров Бали

Дали там са решили, че след сватбата тя няма да смени фамилията си, не е ясно. Ясно е само, че има единодушие по въпроса къде ще живеят - между Италия и Южна Африка

Най-интересното е, че при толкова много къщи, докато били в България за сватбените тържества, двамата са живели на хотел. Причината е, че бизнес дамата е продала луксозната си къща с борова гора в Драгалевци.

Близки до семейството твърдят, че в миналото тя била собственост на фамилията на Огнян Дойнов. Животът на хотел обаче по никакъв начин не попречи на двойката да направи впечатляващия двудневен купон в София.

Освен силното присъствие на хора от артистичните среди, на тържеството бе забелязано и

дискретното присъствие

на бизнесмена Васил Божков

Там бе и вицепрезидентът Илияна Йотова със съпруга си, известния хирург д-р Андрей Йотов.

Интересното е, че повечето гости искали да поговорят с отзивчивия и сърцат ортопед, а не толкова със съпругата му, която току-що влезе на "Дондуков" 2.

Може би заради присъствието и на други хора от бизнеса и политическия елит покрай стените един до друг стояли бодигардовете им.

"Беше много смешно, защото в навалицата всички се блъскахме в тях, докато те стояха със сериозни физиономии, със слушалки в ушите и леко си тактуваха на отделните парчета", разказа един от гостите.

Още по-смешно станало, когато застаряваща дама харесала един от охранителите - 20-годишен атлетичен синеок блондин, и не го оставила на мира до края на тържеството. 

Как Джуджи от "На кафе" и пощальонът Пейо се грижеха за купона, четете в хартиеното издание.