Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За разлика от каналите във Венеция, където може да срещнеш влюбени двойки в лодките на гондолиери, в каналите на българската политика можеш да срещнеш само…

След 6 годишно плуване във фекалните води на родната политика, както и близки срещи от 3-ти вид с обитателите на съоръжението, стигнах до следния извод:

Без значение какво си направил или не си, според българския избирател, щом си в политиката, значи си педераст!

Както в българския футбол, така и в политиката има основно два вида педерасти: червени и сини. Сини са добрите педерасти, а червените – лошите и е педерастско мислене да се твърди, че сините и останалата цветоотделка са произлезли от червените, защото в крайна сметка – всички са педерасти.

Желязната логика на… железничаря?!

Ако плюеш по педерастите, то ти си плюещ педераст, а ако не ги плюеш – си преглъщащ педераст.

Ако се явиш на избори – значи си кандидат-педераст, защото си се явил, а ако не се явиш – си пишман педераст!

Ако те изберат, значи си пълен педераст, защото са те избрали, а ако не те изберат – си бит педераст, защото не са те избрали!

Ако спазваш принципи – принципно си педераст, а ако не спазваш, значи си един от многото.

Ако си новопоявил се, за теб не трябва да се гласува, защото си бъдещ педераст, а ако си от повече време в политиката – значи си доказан педераст. (Доказаните педерасти имат преднина пред новите, защото с тях се е свикнало).

Ако не си педераст, значи си роднина на такъв, а ако нямаш роднина – ще ти се измисли.

Ако не си работил за педераст, значи си педераст по рождение, защото за всеки може да се намери или каже нещо педерастко.

Ако си евроатлантически настроен – си педераст за русофилите. Ако си русофил – си педераст за евро атлантиците.

Ако мразиш циганите и турците – си расистки педераст, а ако не ги мразиш си – толерантен педераст.

Ако си откраднал и те хванат – си поредния педераст, а ако не си – си тъп педераст, който дори не може да краде.

Ако не искаш да влизаш в коалиции, си самотен педераст, който се бори за субсидия, а ако си в коалиция – си поредния педераст.

Ако не си стар педераст, си млад педераст пратен да размива гласове и за теб няма смисъл да се гласува, защото гласовете могат ще отидат напразно , а за дъртите педерасти, по- си заслужава, защото рано или късно ще станеш педераст като тях, каквото и да обясняваш.

Ако гласуваш си педераст, защото няма да промениш нищо, а ако не гласуваш – си педераст, на когото не му пука какво ще стане.

Ако се откажеш от политиката си наритан педераст, а ако не се откажеш – си алчен педераст.

Какво му остава на един педераст, освен да приеме съдбата си или да продължи да се обяснява, че не е такъв? А и кой ще му повярва?

Кога ще се оправим ли? Когато всеки се погледне в огледалото, види истинското си лице и разбере, че да чака някой да го оправи, си е един вид педерастко мислене…

Дотогава!

* Коментарът е от личния блог на автора