Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Какво наблюдаваме в САЩ? Продължаваща остра вътрешнополитическа борба, независимо от това че изборите за президент приключиха с убедителна победа за господин Тръмп.

В хода на тази борба бяха поставени няколко задачи и първата от тях е да се подкопае легитимността на избрания президент на САЩ. Сегашните американски власти се опитват да вържат ръцете и краката на новоизбрания президент Тръмп при изпълнението на предизборните му обещания както в страната, така и на международната сцена.

Да не мислите, че нашите тайни служби тичат след всички американски милиардери? Разбира се, че не е така. Онези, които са поръчали доклад с каквито и да е компромати срещу Тръмп и разпространяват неверни информации за него, са по-лоши от проститутки.

По време на визитата в Москва през ноември 2013 г. Тръмп бе само бизнесмен, един от най-богатите хора в Америка. Значи Тръмп е дошъл в Москва и веднага се е втурнал при московските проститутки. Тръмп цял живот е организирал конкурси за красота, на които са се явявали най-красивите жени в света. Трудно ми е да си представя, че Тръмп е изтичал в хотела, за да се срещне с проститутките, с тези момичета с ограничена социална съвест, въпреки че, разбира се, руските проститутки са най-добрите в света. Проституцията е сериозен и ужасен социален феномен. Но хората, които са поръчали този тип фалшифицирани документи, тези документи, които сега се разпространяват срещу новоизбрания американски президент и които се използват с политически цели, са по-лоши от проститутките. В морален план тези нямат абсолютно никакви граници.

Всичко това доказва на колко деградирало ниво е западният елит.

Никога не съм се срещал с Тръмп. Надявам се, че Москва и Вашингтон могат накрая да върнат към нормалните си отношения. 

Путин каза това на съвместна пресконференция с молдовския си колега Игор Додон в Москва