Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Бербатов все още се надява да се завърне в Англия и да поиграе още веднъж във Висшата лига, информира Би Ти Ви. Българският нападател даде интервю пред "Таймс", в което сподели възхищението си от представянето на Златан Ибрахимович и сравни стила си на игра с неговия. Според Бербатов Златан е пример за това, че годините невинаги имат значение:„Не мисля, че някой смята възрастта за проблем за Ибрахимович, защото той е играч от световна класа. Той може да играе още две години, може би повече. Той притежава нужната класа, разбира играта и не пилее енергия. Винаги е на точното място в точното време, за да отбележи гол”.

"Той притежава футболна интелигентност, както и Гарет Бари в "Евертън". Наблюдавам внимателно и двамата. Възхищавам им се, защото на тази възраст да играеш на толкова високо ниво е достойно за адмирации." Бербатов, който ще навърши 36 в края на януари, сравни представянето си на терена с това на бившия шведски национал: "Не всеки харесва начина, по който играя. Имам свой собствен стил - по това си приличаме със Златан", добави българинът.

Бившият играч на "Манчестър Юнайтед" и "Тотнъм" е без отбор от лятото на миналата година. За последно той игра за гръцкия ПАОК. Той не крие огромното си желание за още един шанс в английския футбол. "Всичко е възможно. Искам още веднъж да помириша тревата, особено в Англия. Винаги съм бил щастлив да играя. Имал съм своите възходи и падения, като всеки футболист. Когато загубиш, пропуснеш положение или дузпа, когато си контузен, ти все още си част от отбора. Затова трябва да си щастлив дори и тогава. Състезателите умираме два пъти. Когато спрем да играем футбол и след това", завърши българинът.