Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Избраният за президент на Съединените щати милиардер Доналд Тръмп нарече актрисата Мерил Стрийп „една от най-надценяваните актриси в Холивуд”.

Доналд Тръмп отговори на речта, която произнесе Мерил Стрийп по време на наградите Златен глобус в интервю за "Ню Йорк Таймс", където той изрази неуважението си към холивудската икона. Тръмп сподели, че нито е видял, нито е слушал речта на актрисата, както и че безбройните подигравки с него през вечерта на церемонията са твърде предвидими. 

"Неуважението кани неуважение, насилието подбужда насилие", заяви Стрийп след като прие наградата "Сесил Б. Демил", "Когато силните използва позицията си, за да тормозят останалите, всички ние губим." Според нея епизодът, в който милиардерът е имитирал репортер с увреждане на официално събитие, е най-впечатляващото изпълнение на годината. „Това разби сърцето ми когато го видях. Все още не мога да го повярвам, защото не беше филм. Беше реалният живот”, допълни актрисата.

„Мерил Стрийп, една от най-надценяваните актриси в Холивуд, не ме познава, но ме нападна снощи по време на „Златните глобуси”. Тя е лакей на Хилари Клинтън, който загуби много”, написа Тръмп в „Туитър”. Последваха и оправдания от милиардера: „За стотен път: Никога не съм се „подигравал” на репортер с увреждане (никога няма да го направя). Просто му демонстрирах „лазене”, след като напълно промени историята на 16-годишно момче, за да ме изкара лош. Просто още нечестности от медиите”.