Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Загадъчен “жълт прах” спира настъплението на армиите от изток

Покрай кризата, предизвикана от гражданската война в Сирия, се съживиха и някои позабравени предсказания на ясновидци от миналото, които не са вземани много насериозно по времето, когато са направени.

Пример в това отношение е германският ясновидец Алоис Ирлмайер(1894-1959). Подобно на нашия дядо Влайчо и той е предвиждал война в Близкия изток.

Но за разлика от пророка от Коньово той е оставил и една доста подробна и същевременно ужасяваща картина на третата световна война, която ще последва тези събития:

"Молете се за мир, братя! Защото това ще стане –

ненадейно ще избухне нова война в Близкия изток,

при която множество военноморски сили ще се сблъскат с вражда в Средиземно море – положението ще е обтегнато до краен предел. Но в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях пък са им платили други хора.

Единият от убийците е нисък, мургав мъж,

а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен."

Освен че поводът странно напомня на началото на Първата световна война, според него глобалният конфликт ще настъпи ненадейно и ще изненада мирното население.

"Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. След това три бронирани машини като танкове веднага се отправят с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предупреждения. Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от нападения по въздух."

Ирлмайер "вижда" и главните участници в тази война - Русия, Китай (жълтият дракон), Западна Европа и САЩ:

"Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове. Ден и нощ те препускат, за да стигнат до областта Рур, където са многото пещи и фабрики. С постоянство преследват тази си цел.

Ответният удар не закъснява отвъд широкото море. А жълтият дракон напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите.