Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Води се целенасочена кампания за възстановяването на руското влияние в държави не само от НАТО, като и България е сред тях. Има много организации, които са роби на руските банки. Не сте ме чули да казвам, че Русия е враг.

Но след всичко, което ни се говори от БСП, изникват притеснения. Новият президент трябва да работи, и не става въпрос само за отношенията с Русия. От заявките на Румен Радев става ясно, че отношенията ни с Русия ще се променят. Ние пазим българския си интерес. Посочете ми едно място, където не сме го запазили?

БСП насажда такова мнение у хората. Русия е единствената държава, с която над 15 г. имаме тежък работен дисбаланс. Българската продукция дълго време не можеше да бъде изнасяна заради чисто санитарни или какви ли не проблеми.

Идеята, че България може да бъде извадена един ден от НАТО, е проблем. Чуваме го оттук-оттам. А това не е добре. НАТО е най-големият гарант за сигурността на България. 70% от военния потенциал на света е в този съюз. Националната сигурност на страната ни зависи изключително от него