Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кървавата Хилъри поръча убийството на посланика, Турция да се маха от НАТО

Основоположникът на мрачната теория за "неоевразийството" Александър Дугин излезе със специален коментар часове след убийството на руския посланик в Анкара:

Убиха руския посланик в Турция. С такива провокации започват световните войни. И е ясно защо руският посланик е убит именно сега. Русия стремително се сближава с Турция. А глобалистката администрация на САЩ изживява последните си дни. Ето защо сега или никога: няма да има друг толкова удобен момент за начало на Третата световна или най-малкото - за началото на нова руско-турска война.

Това е предсмъртната агония на глобалисткия елит на Вашингтон. Същият елит, по чието указание беше свален руския самолет. Същият, който организира преврата в Турция на 16 юли.

Ако ние започнем войната днес, поръчителите на тези престъпления ще бъдат щастливи. Ясно е, че Анкара ще ни изкаже всички видове извинения - това е логично. Политически от тази диващина страда преди всичко самият Ердоган. Но има само един път за Турция да излезе от ситуацията - незабавно да обяви излизането си от НАТО. Това е логично и назряваше отдавна.

Обратното броене вече е в часове, даже в минути. Скърбим за кончината на нашия героичен дипломат Андрей Карлов. Той загина храбро на фронтовата линия. Надявам се, че това е последното престъпление на кървавата Хилъри и на тези, които стоят зад нея.

*от ефира на "Цариград ТВ"