Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"НИК на Националния фронт за спасение на България се разграничава от изявленията на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, направени зад сградата на НС на 16.12.2016 г. около 16.00 ч..."

Това е официално прессъобщение на Валери Симеонов.

Брилянтно. Не е ясно от какво се разграничават, щото не са цитирали самото изявление. Обаче всичко друго е шест - видите ли Каракачанов зад сграда по икиндия - да си знаете, нищо общо няма с Валери. Виж, ако е отпред по обяд - това е друга работа. Не пише как е облечен обаче, но нищо, то е зима и всички са навлечени до уши, няма как да се разбере.

След това казват, че е търсил и евтин медиен ефект. Ми пак са прави, к'во ми излявява зад сграда. Я ела на централния вход, тури една маса с дребни хапки поне, с по чаша вино. Петък е, да почнат хората, похарчи някой лев, стига с тия евтини номера.

А Дарик обявили Радев за политик на 2016-та. И те са прави, цяла година човекът се скъса да прави политика, да пише закони, укази, да се среща с държавни глави по цял свят...абе, много работа отхвърли 2016-та, едва ли през 2017-та ще може да свърши толкова, по-добре сега да вземе наградата.

Сега ще ида да гръмна Брус Уилис, че ако пак ни спаси от астероида, няма да издържим тоя път.

От фейсбук