Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Стефан Данаилов
Стефан Данаилов

"Усещането да победиш е много приятно, но и много задължаващо. Вдигнахме много летвата, братя и сестри. Ще има много очаквания към нас и решенията ни. Това, което ни очаква, е мамата си джаса. Няма А, няма Б. Оттук-натам ни очаква дебелия. Защото трябва да започнем силна кампания за това, което ни предстои." С тези думи Стефан Данаилов взриви залата на Националното съвещание на БСП.

От всичко в този живот най-съм обичал да побеждавам, разсмя залата Ламбо. Давайки му думата, Корнелия Нинова го обяви за "сърцето и душата" на партията, а залата го посрещна с викове БСП и ставане на крака.

Съдбата и този път ме дари с това, че се срещнах с един мъжага тракиец като Радев. И когато се срещнат двама тракийци, нещата тръгват по-добре, каза още Данаилов.

Той напомни на Радев, че много от хората в залата са го подкрепили и да дарили средства за кампанията му.

Не знам какво щяхме да си говорим днес, ако нямахме победа. Но бях удовлетворен ори от факта, че стигнахме на балотаж, продължи Данаилов.

Той подкрепи намеренията на соцлидера Нинова да прави промени в партията. Най-поддържам, че нашата столетница трябва да направи нещо за себе си и да получи друг облик. Хората повярваха в промяната, но трябва да повярват и на нас, бесепарите, че също правим промяна в себе си, обясни той. Знам, че ще има потрес, но трябва да се случи, защото обществото има нужда от това, каза Ламбо.

Този път интуицията ми ме водеше - и сега ми говори, тази пуста моя интуиция, която не ме е лъгала в живота, че ще има успех и на тези избори, които ни предстоят, надъха залата той. И обяви, че ще бъде щастлив в края на март или април, след изборите, пак да се съберат така усмихнати в същата зала.

Благодаря ви, уважаеми бесепари, че бяхте мъжаги в тази битка и победихме. Оревоар и мерси, заключи Ламбо и бе изпратен с бурни аплодисменти.