Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Курсове и техники помагат на още 35%.

За разлика от мъжете жените са способни на многократно повтарящ се оргазъм (мултиоргазъм). Едва 17% от тях обаче могат да му се наслаждават и това не зависи от възрастта им. Случва се жена да ходи на курс заедно с фригидните лелки, за да се научи да изпитва сексуална наслада. В САЩ и много европейски страни има такива курсове, на които се преподават методи за достигане на сериен оргазъм. Те помагат на 20-35% от курсистките.

Още по-популярни са курсовете, в които на жените се обяснява как да изживеят сексуалния акт. Те се посещават от болни жени, преживели стрес, подложени на сексуално насилие, но най-много са феминистките, успели да се омъжат, но неспособни да стигнат до кулминацията.

Оргазмът е спастично свиване на мускулите на матката, което трае 2-4 секунди. При някои е много по-дълго - 20-60 секунди. В Калифорния е засечен 30-секунден оргазъм на жена, подложила се на изследвания. Приборите са отчели 25 мускулни съкращения.

Един от 1250 мъже стига до еякулация без какъвто и да е физически допир (мастурбация или друго). Достатъчно е да фантазира. Според сексолози най-важният стимулатор в подобни случаи е психиката. От това следва, че човешкият мозък е най-могъщият и важен (полов) орган, както често се казва в медицинските среди.

Кулминация по поръчка 33-годишната Лора от Калифорния споделила пред сексолози, че получава оргазъм по всяко време и навсякъде, без да полага някакви усилия. Достатъчно било само да си помисли за секс и телесната наслада настъпвала. Можела да си я “поръча”, докато лежи, седи, стои, дори и ако виси надолу с главата. Тази способност се “отключила”, когато една нощ била събудена от страстните стенания на по-голямата й сестра при акт в съседната стая.

Дълго време Лора била убедена, че всяка жена е като нея. След 3 г. нейна приятелка научила за тази “дарба” и посъветвала Лора да иде на лекар. Той се шокирал от чутото и не повярвал. По-късно регистрирал с апаратура 15-20 оргазъма на Лора за 23 минути.

При всяка ласка - удоволствие. Има и други с феноменални способности. Сред тях е 31-годишна омъжена жена, която получавала оргазъм при най-малката ласка, дори при случайно докосване. Съпругът й бил изключително щастлив и доволен от необичайната й дарба.

Тя започнала да преживява сексуална наслада при минимална стимулация, след като я ударила мълния на 24 години, вече омъжена и с 2 деца. След това цялата й коса побеляла. Сексолозите я разпитали подробно за половия й живот дотогава и се убедили, че имала нормални оргазми.