Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За празниците си взeмам билети за Трън, хич не ми трябва никой!

Харесвам реклами на автобусни компании. Те изглеждат така:

От рейса по линията София - Трън слиза девойка, която очевидно е за полета София- Кан. Донякъде това се компенсира от факта, че пътува сама в целия рейс, най-много да има с нея още една зашеметяваща красавица, изпуснала круиза за Кюрасао. Те двете слизат на поляна, не в петзвезден хотел, и са щастливи и доволни, че отиват в Трън. И ни съобщават, че вече два пъти дневно може да ходим в Трън, макар че си остава загадка за какво трябва и един път да ходиш там. Облечени са в характерната пътническа носия за гостите на Трън - високи токчета, изрязано деколте и рокля, която може да фалира цялата община, ако реши да я купи.

Глас зад кадър ни уверява, че към нашумялата дестинация напоследък може да пътуваме удобно и приятно, явно някаква утеха за перспективата да се озовеш в Трън. Девойките казват, че ни очакват в Трън, без да уточняват къде, но то сигурно се знае, предполагам на мегдана, в хоремага, едва ли може да се загуби човек в Трън.

След това девойките се качват бавно в рейса, щото с тия токчета им е трудно, после ни махат от прозореца. Автобусът е празен, явно те си карат сами до Трън. И те канят да дойдеш и ти.

Е това е, а не - айде Солун, айде Пафос, айде три дни в Париж, и то с далеч по-средна ръка пътнички. Сега за празниците си взeмам билети за Трън, хич не ми трябва никой!

(*Коментарът е от фейсбук)

Коментара ()

Вашият коментар