Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мисля, че повечето големи хотели по света са сключили таен договор с тв-реалити, което се излъчва в Латинска Америка под заглавието Idiotas en Baniajos

С този договор те се задължават, срещу несметни количества пари, да поставят в баните коварни устройства, маскирани като душове. Всеки хотел има право сам да избере вида и механизма, като единственото общо изискване е гостът да бъде мигновено полят със студена вода в момент, когато най-малко очаква. Също така специални хронометри броят времето, през което човек се пули и чеше по главата, докато разгадае три от 47-те крана и копчета по стената, като в реално време вървят залагания в Мексико и Колумбия дали ще бъде попарен, или замразен при третия опит да пусне душа.

В някои от хотелите, срещу допълнителна сума, се поставят и специални стартиращи бази на подвижния душ, за да може като завъртиш най-левия кран, той да изхвърчи със страшна сила и да те прасне по челото. Idiotas en Baniajos е най-успешната продукция до момента, а срещу скромно възнаграждение камериерките записват тайно крясъците на жервите в баните и после зрителите могат да си ги изтеглят като рингтон.

(*Коментарът е от фейсбук)