Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мартин Филипов е първият с конфискувано имущество по искане на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. Държавата му прибра "Мерцедес Е270" и банков депозит от 67 268 евро.

От 1997 г. до 2007 г. има нулеви приходи, а разходите му са били в размер на 2037 минимални работни заплати. Живее в триетажна къща с басейн, която е собственост на родителите му. За тях обаче комисията нямала правно основание да направи проверка на имуществото и законните им източници на доходи. Майка му Мирка твърди, че къщата е построена с пари, които тя и мъжът й спестили от работа в цигарената фабрика и отглеждане на тютюн.

В махалата казват, че около него все има жени, защото имал

някакъв си свой

чар да ги привлича

и вероятно това била другата причина да го наричат Министър на любовта.

Сменил е 3-4 жени, с които е живял на семейни начала за кратко, като само с първата си Марияна е имал брак. Точно тя го издъни пред френските власти преди години. "Дирижирала" в Ница бизнеса с проститутки, които Дебелия набирал от България и изпращал. Част от заработеното там тя превеждала на мъжа си в Благоевград. След като той влезе в затвора през 2008 г., тя се разведе с него. Друга жена, с която е имал връзка,

също успя да го вкара

зад решетките

От нея той имал момченце, носещо неговото име. Твърди, че след като се върнал от Френския затвор, подарил й кола, поискал отново да заживеят заедно, но тя отказала. Започнал да я заплашва, отнел й насила ключовете от автомобила. Тогава Дафина Лунджова подала жалба в полицията. Пред съда Дебелия призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, одобрено от съда и получи 1 г. затвор за закана за убийство и отнемане на автомобил. Излежа присъдата и излезе навън през септември 2013 г.

Сега в къщата му живее София от Сандански, от която той има две момчета. Преди дни и друга жена се похвали, че обитава дома му - Гергина от София. Тя не крие, че е проститутка, но твърди, че никой не я насилва. Обича Мартин и имат 8-месечно момченце от него.

На единия етаж живеела тя с Марто, а на другия - другата му жена

"Той е мюсюлманин и може да има и повече жени", казва 29-годишната Гери, както е известна в сайтовете за компаньонки.

Не го ревнувала от София, защото знаела, че той от 13 г. нямал никакви отношения с нея. Живеела в неговата къща, заради двете им деца. След акцията на полицията сега социалните служби са отнели детето на Гергина и са го дали за временно отглеждане при майка й.

Младата майка казва, че проституцията била нормална работа, от която можело да се изкарат дори по 1000 лв. на ден.

"Марто го натопиха няколко жени, две от които се казват Десислава. Пълни селянки, които ходят за по 50 лв. Аз ги отворих на работата. Едната от Гоце Делчев е с две деца, а мъжът й е в Англия. Нямаше пари, извиках я в Благоевград и й показах как да работи. Същия ден изкара 1000 лв.", обяснява Гери. Според нея друга от подалите жалби срещу Мартин е от Кочериново. Била му преди време любовница, но той я оставил и тя го намразила.

"Ревнува го от мен и непрекъснато го заплашваше, че ще го прати в затвора, затова пусна жалба срещу него", брани самоотвержено любимия си столичанката. Не крие, че когато забременяла, се разделили с него. После пак се върнала в дома му. Точно като бременна в осмия месец заработила рекордна сума в София - 22 хил. лв. за месец. Родила минути след като била "на адрес". Върнала се в занаята още на шестия ден след раждането. Проституира от 7 г., като е била в Германия, Гърция, Кипър. Няма нищо против да се узакони занаята и обещава, че тогава ще си плаща данъците.

Призна пред наш репортер, че е имала трудно детство. Заедно със сестра си били отгледани основно от баба и дядо. Сега била в конфликт с роднините си. Те се скарали с нея заради професията, която упражнява. Тя пък се брани, като ги обвинява, че докато им давала от заработените пари, били доволни от нея.

Сега Гери се надява да пуснат Мартин. Ако пък влезе в затвора, тя щяла да го чака. Друга работа едва ли ще похване, защото за 300 лв. на месец не си струвало. Можело единствено да се съгласи да участва в порнофилми. Предложения обаче за роля така и не са достигнали до нея.