Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лъжа е, че българка е спала с 1026 мъже за ден и поставила световен рекорд ДВОЙНИЧКИ: Предполагаемата Деница Севдова и унгарската порноактриса Джеси Роджърс (на снимката долу) са като две капки вода.
Н
овината за русенката, която преспала с 1026 мъже за 1 ден и детронирала световната рекордьорка Лиса Спаркс със стотина бройки, се оказа лъжа.
Близо седмица интересът към Деница Севдова в онлайн медиите е нестихващ. Новината се нареди сред най-четените публикации в най-големите уебсайтове в България, като привлече интереса на стотици хиляди. Само в www.24chasa.bg информацията за Деница Севдова
в първите два дни
бе прочетена от близо
47 747 човека
Идеята за нова световна сексрекордьорка за най-много партньори за 24 часа, която е и българка, впечатли едни и събуди съмнение у други. В официалния сайт за рекордите на Гинес няма никакви данни за такава личност.
22-годишната българка заминала да учи психология в Будапеща. Винаги се блазнела от възможностите за лесни пари и слава. Отдавна искала да се развива в порноиндустрията, затова се решила на такъв блестящ старт. Въпреки провокативната професия, която си е избрала, сериозният й приятел нямал нищо против любимата му да спи с различни мъже в ефир.
Идеята била продукция на унгарското студио ALS, цитирано във всички статии до момента. "168 часа" провери, че на въпросния уебсайт няма порноактриса, подобрила световния рекорд. Според публикациите компанията ще излъчи видео в три части с българката. Ако случайно се окаже вярно, Деница ще е
правила секс с 42-ма мъже за час, като с всеки един от тях актът е продължи
1,42 секунди
Медиите разпространиха снимка на Деница, но с този кадър учудиха дори и русенци. Новината предизвика еуфория в родния й град, където са по-склонни да вярват, че историята е измислица, отколкото че е истина.
"Видяхме новината за момичето и ни стана много интересно коя е тя. Потърсихме я в социалните мрежи, но нямаше такъв профил. Поразпитахме различни хора, но никой никога не я е виждал, нито чувал нещо за нея", коментираха журналисти от крайдунавския град.
Интересното е, че представената за Деница има невероятна прилика с една от топ звездите на ALS - Джеси Роджърс. Кадърът в този ракурс напомня и за 35-годишната порноактриса от Унгария, известна под псевдонима Джесика гърл.
Оскъдната информация за Севдова в онлайн пространството провокира въпроса реална или измислена е историята й. В световните медии няма никаква информация за подобряването на секс рекорда на американката.
За разлика от мистериозната Деница Лиса
Спаркс е впечатлила
целия свят, след като е документирано, че е спала
с 919 мъже за един ден
Тя влиза в световната история по време на порнофестивал във Варшава през 2004 г. В рамките на 22 часа актрисата е отдадена изцяло на половия акт. Успява единствено да отпива вода за няколко секунди.
Лиса е една от малкото в порноиндустрията, която набляга и на образованието. Преди да стартира във филми за възрастни, завършва университет във Великобритания. Може да се похвали с магистърска степен по Мултимедия и завършена втора специалност Бизнес в университета в Кентъки през 2002 г.
Лиса не е от момичетата, които си плащат таксите в университета с неприлични филми. За да се издържа, докато учи, работи във фризьорски салон. С порното започва да се занимава след това. Навлиза в мултимилиардната индустрия със собствен уебсайт. Спаркс се ориентира в кариерата сравнително бързо. Само две години по-късно - на 16 октомври удивлява света със своя рекорд.
Успява да спи с
41 мъже за час,
т.е. на всяка минута и четиредесет секунди е имала по един партньор. Тя бие предишната рекордьорка Мариана Рокита, която през 2003 г. впечатли със 759 мъже за един ден.

"След това имах болки в продължение на няколко дни, но наистина се забавлявах по време на акта. Тялото ми се изправи пред предизвикателството да завърши нещо подобно. Спомням си, че полското правителство не искаше да има нищо общо със събитието тогава.
Това ми създаде известен дискомфорт, защото се притеснявах да не ме арестуват.
Бях нервна и по време на проверката на летището, но съм щастлива, че нищо не се случи", коментира Лиса.
Снимала се е в над 250 филма и безброй списания до момента, но както сама признава - никога не е имала сцена с друга жена. Съпругът й Джеф, с когото имат дете и са заедно от 20 години, не се притеснява от професията на Лиса. Той дори й помага да си избере псевдоним - заради него се нарича Lisa Sparxxx.

Кои са най-причудливите сексрекорди в световната история, четете в новия брой на в. "168 часа"