Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВИЗИЯ: Момичето живее в САЩ от години, а фейсбук профилът  е изпълнен с провокативни снимки.
ВИЗИЯ: Момичето живее в САЩ от години, а фейсбук профилът е изпълнен с провокативни снимки.

Наследницата на Кичка Бодурова - Кристи, води разкрепостен начин на живот в Америка. Купоните до ранни зори, големите количества алкохол и татуировки по цялото тяло са само малка част от образа на единствената дъщеря на естрадната певица. Момичето живее в САЩ от години, а фейсбук профилът й е изпълнен с провокативни снимки, разкриващи изцяло характера й. Много момчета пишат коментари под палавите й кадри и признават красотата й.
"От 100 дни съм без марихуана и съм много щастлива. Мисля, че трябва да излезем и да се напием", сподели преди известно време в социалната мрежа дъщерята на Кичка. Момичето носи фамилията на баща си - Зарпас, а приятелите й в чужбина я определят като безспирна купонджийка. Тя е израснала в богаташки квартал в Лас Вегас, без да й липсва нищо. Баща й отдавна е натрупал богатство, което позволява на Кристи и Кичка да живеят охолно, както те често демонстрират. Дори в къщата на "Музикална академия" Бодурова ясно показа, че живее със стил.
Тя държи да закусва червен хайвер и да пие само луксозно кафе,
внесено от САЩ. В предаването Кичка стана известна с упрекванията си към младите. Певицата вече няколко пъти изтъкна, че държи на възпитанието и добрите обноски, но явно е забравила да каже, че дъщеря й много прилича на новобранците в академията.
Докато е в шоуто, естрадната ни певица се опитва да налага мнението си как трабва да се държи един млад човек и колко важно е възпитанието. В къщата Бодурова неведнъж е изказвала възмущението си от младите, които много пият, пушат и си лягат по светло.

Повече за разкрепостения начин на живот, който води дъщерята на известната ни певица четете в новия брой на в. "168 часа"