Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Идеални пропорции на лицето, пухкави устни, големи очи и тънка талия са отличителните белези на куклите Барби, които радват малки и големи момичета от 1959 г. досега.
Интересът към русата пластмасова красавица не затихва и до днес. Дори в последните години се роди нова мания сред момичетата, които искат досущ да приличат на луксозната играчка.
Единствената жена у нас, която е увлечена по идеята да прилича едно към едно на куклата се казва Айджан Али. Момичето е само на 20 години и е новото гадже на актьора Станислав Яневски,
известен от ролята си във филма "Хари Потър и огненият бокал" и сериала "Под прикритие". Айджан учи право в УНСС и вървейки по коридорите на университета, е истинска атракция за студентите. Госпожицата има силикон в бюста и устните, а косата й е отрупана с екстеншъни. Въпреки това тя и актьорът са по-влюбени от всякога, а Станислав очевидно не се притеснява от стряскащата на пръв поглед визия на Айджан.
"За мен Ади е най-красивата жена на света", категорично отбелязва Яневски. Докато  актьорът е отдал тялото си на усилени фитнес тренировки и се старае към по-мускулест вид, гаджето му слага много грим и всячески се опитва да смали талията си. Момичето не желае да коментира каква част от визията й се дължи на пластични операции. Въпреки че отдава голяма част от ежедневието си на външния вид, Айдан все още не е пристрастена към пластмасовата мода, колкото останалите живи кукли.
Не особено здравословната тенденция да превърнеш
тялото си в подобие на играчка води началото си от Украйна
Идеята идва от Валерия Лукянова, която бързо откри свои последователи чрез интернет. Мрежата буквално е залята от снимки на жени, вманиачени да изглеждат колкото се може по-неестествено.
За щастие до момента Айджан Али е единствената българка, стараеща се към шокиращия имидж.

Украинка дава 1 млн. долара, за да стане "пластмасова

Две години са нужни на 23-годишна украинка да заприлича на истинско копие на кукла Барби. Валерия Лукянова става хит в социалните мрежи веднага след публикуването на първите си снимки. Целият свят започва да коментира визията й. Съвсем наскоро младата жена призна, че е дала близо един милион долара, за да се сдобие с чертите на пластмасова кукла. Лукянова обаче твърди, че има само една - единствена операция - на бюста.
Валерия е с нечовешки мерки. Висока е 170 см и тежи около 42 кг. Косите й са руси, очите - зелени, а гръдната й обиколка е 88 см. Талията й изобщо не съответства на останалите части - едва 48 см.
Лукянова работи като манекенка, известна е и с блога си, в който говори за езотерична литература и човешки взаимоотношения. Според нея кукленските черти са присъщи на аристократите от съзвездието Плеяда. Именно оттам идвала и нейната необикновена външност. Според украинката видът й е естествен резултат от еволюцията на генетичния материал, затова тя се опитва да превърне в кукли дори близките и семейството си.
Одеската богиня, както я наричат, има последователи от цял свят, които оставят мили коментари под всяка нейна снимка, купуват й подаръци, изпращат ги по пощата и дори лично пътуват до Одеса, за да видят своя идол.

 

Копието на Кен с деветдесет пластични операции

100 000 долара за силикон по цялото тяло успяват да превърнат американеца Джъстин Джедлика в копие на популярната мъжка кукла Кен. Преди да прибегне до пластичните хирурзи обаче, мъжът пробвал всички видове тренировки и хранителни добавки, но не стигнал до желания образ. За няколко години младежът се подложил на 90 пластични операции въпреки предупрежденията от лекарите, че силикон в такива големи количества може да доведе до сериозни рискове за здравето.
"Аз съм съвършеният човек. Не ме е страх от операциите. Колкото по-необикновенни са, толкова по-добре за мен", казва Джъстин в последното си интервю.
Наскоро мъжката жива кукла и най-популярната човешка барби Валерия Лукянова се събраха за обща фотосесия в САЩ. Двамата за съжаление не проявили очаквания интерес един към друг и дори се скарали. Пластмасовите подобия започнали да спорят кой е по-красив и да се обиждат заради силикона и броя пластични операции.

 

Фризьорката Шпагина отслабва до 39 килограма

Анастасия Шпагина е вманиачена по гримирането още от дете и само за няколко години успява без хирургични намеси да превърне лицето си в кукленско. Отначало украинката се отъждествявала с Барби, но малко по-късно се запалила по куклите от японското аниме. Използването на колосални количества грим обаче не успели да я превърнат в типичните за тази анимация кльощави героини. Тогава украинката започнала да сваля килограми. Висока метър и шейсет сантиметра, Анастасия тежи призрачните 39 килограма.
Живата кукла отделя по два часа на ден за гримиране, а сега планира да промени хирургически формата на очите си и да направи талията си още по-тънка.
Младата жена вече е интервюирана от всички големи медии в родината си, участвала е и в телевизионни шоу програми. В интервютата признава, че когато се разхожда по улиците на Одеса, повечето минувачи са видимо шокирани от външния й вид. Всеки ден Анастасия става в 5 сутринта, за да може в 9 да бъде на работното си място. На същия режим е подложена и шеснайсетгодишна ученичка от Китай. Дакота започнала да прави подобни промени с визията си, но за щастие все още не е подложила тялото си на пластични намеси. Кукленският външен вид прави ученичката истинска звезда в Япония, Китай и Корея. В местните телевизионни канали често се появяват репортажи, представящи я като фономен.