Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Генка Шикерова и Константин Караджов будували цяла нощ на трети срещу четвърти септември, научи "168 часа".
Причина за вълнението на двамата добре познати репортери е екстремното им влизане в ролята на водещи на "Тази сутрин" по Би Ти Ви. Според техни колеги едва им прикрили торбичките под очите заради недоспиването.
Двамата били изключително притеснени и стреснати, казват близки до тях. След неочакваното напускане на предшествениците им Анна Цолова и Виктор Николаев им се наложило набързо да вземат решение и да се пригодят към новите изисквания.
Ръководните кадри в частната медия, както и екипът на актуални предавания трескаво обсъждали кои да са новите лица на сутрешния блок. Осведомени твърдят, че за заместници на Ани и Виктор са канени известни журналисти извън тяхната телевизия, но никой не се съгласил. На едни не им харесвало заплащането, на други - ранното ставане... След неуспешните външни преговори останал вариантът да се изберат хора от екипа на телевизията. В началото се спрягало новият тандем да са Виктория Петрова и Светослав Иванов, които са водили заедно изборни студиа и имат необходимата подготовка. Освен това притежават умението да задават адекватни въпроси на събеседниците си. Но честта се паднала на Генка и Косьо, които трябвало за броени дни да влязат в час. Липсата на време ги пришпорила да правят сухи тренировки до изтощение преди старта на предаването, особено в деня преди да излязат на екран. Префасонирането на декора в студиото също станало в последния момент, което допълнително нагнетило напрежението. Идеята за коренната промяна на визията на "Тази сутрин" е с нищо да не напомня за предишния вариант и, разбира се, най-вече за Ани и Виктор, които след напускането от Би Ти Ви упорито не вдигат телефоните си.

Цялата история четете в новия брой на в. "168 часа"