Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полицията пръска с вода феновете в сектор "Г".
Полицията пръска с вода феновете в сектор "Г".

По изключително грозен начин завърши сезона от т.нар. роден елит!

Привържениците на ЦСКА предизвикаха безпрецедентна случка в историята на модерния футбол у нас по време на баража за Лигата на конференциите срещу ЦСКА 1948. В 88-ата мин минута при резултат 0:2 раздразнени от поредния слаб мач и очертаващото се отпадане от Европа, част от запалянковците в сектор "Г" на стадион "Васил Левски" нахлуха на терена и тръгнаха да линчуват футболистите с метални пръти, бутилки и каквото всеки види под ръка, без никой да ги обезпокоява, и започнаха да чупят всичко на националния стадион - рекламни пана, тв камери т.н.

Полицията пръска с вода феновете в сектор "Г".
Полицията пръска с вода феновете в сектор "Г".

Двубоят на секундата бе прекъснат от съдията Драгомир Драганов, а отборите веднага се прибраха в съблекалните. Стигна се и до грозни сцени - бой между фенове и полиция. От удар на привърженик на ЦСКА един от униформени пострада бе викната линейка, за да му се окаже помощ.

Униформените пък на момента арестува нахлулите. Полицията използва и водно оръдие срещу част от феновете в сектор "Г", които искаха да нахлуят.

СНИМКИ: LAP.BG
СНИМКИ: LAP.BG

Директорът на ЦСКА Стоян Орманджиев пък на два пъти пробва да говори с привържениците на тима, но уви без резултат.

Вратарят Евтимов бе успя да се намеси по най-добрия начин при гола на Педриньо.
Вратарят Евтимов бе успя да се намеси по най-добрия начин при гола на Педриньо.

Иначе Неделко Пишчевич откри резултата в 30-ата минута. В 53-ата Педриньо удвои с фамозно изпълнение директно от пряк свободен удар. При гола огромна вина имаше и вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов, който не се намеси добре.

В 40-ата мин пък гол на ЦСКА бе отменен от ВАР заради засада на Християн Петров.

В продължението на първата час пък гредата спаси "червените". Педриньо преодоля Вион и Юга, след което нахлу в наказателното поле и отправи силен шут по земя от 12-13 метра, който се отби в дясната греда, разходи се през цялата голлиния и излезе в аут.

След повече от 20-минутна пауза срещата бе подновена след разговори между делегата на двубоя Христо Ботев и шефовете на двата тима. Резултатът остана непроменен. И така ЦСКА 1948 ще играе във втория кръг на Лигата на конференциите, докато ЦСКА е аут от турнирите на УЕФА и изпраща един от най-слабите си сезони.