Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Яник и Калинска
Яник и Калинска

В тениса има нова любовна двойка, а историята донакъде има и български привкус.

Преди повече от 11 години видео в социалните мрежи показа Мария Шарапова, която върви по улица в Милано. Малко по-назад се движеше Григор Димитров. Впоследствие се оказа, че двамата не само са били в Италия за рекламни снимки за Nike, а и че са влюбени един в друг.

След период на уж отричане и двамата си принаха, а бившата №1 в световната ранглиста дори гледаше мачове на Григор в компанията на майка му Мария. Краят на връзката също е известен, а обяснение за раздялата Шарапова даде в биографичната си книга “Неудържима”.

Горе-долу по подобен начин стана ясно, че между Яник Синер и Анна Калинска има нещо по-специално. Преди няколко седмици “Гадзета дело спорт” написа, че руската тенисистка и италианецът са заедно в Торино, където шампионът от откритото на Австралия лекува контузията в бедрото си в медицинския център на “Ювентус”. Дни след това на среща за снимки с феновете телефонът на Синер звънна и многократното увеличение на дисплея от любопитни в социалните мрежи показа, че се обажда някоя Анна.

Анна Калинска гледа мача с треньорката си Патрисия Тарабини и хората от екипа на италианския си приятел.
Анна Калинска гледа мача с треньорката си Патрисия Тарабини и хората от екипа на италианския си приятел.

Яник и Калинска не коментираха, защото за разлика от Стефанос Циципас държат личния си живот далече от соцалните мрежи. За 25-годишната рускиня се знае, че бе гадже на австралийския ексцентрик и скандалджия Ник Кириос, а по-младият с 3 години Синер ходеше със сънародничката си Мария Брачини. Когато тенисистът бе в Маями и спечели турнира от категорията “Мастърс 1000” (след победа над Григор Димитров на финала), Брачини пусна снимки и текст. Но в Монте Карло и Мадрид я нямаше.

В деня преди началото на “Ролан Гарос” Синер и Калинска бяха забелязани в ресторант в Париж, а в понеделник рускинята гледа от трибуните мача на италианеца с Кристофър Юбенкс (САЩ). На пресконференцията Синер реши да каже нещо по темата само за журналистите от своята страна и сподели: “Знаете, че не говоря за личния си живот. Да, заедно съм с Анна, но няма да влизаме в подробности.”

Въпреки че бе с качулка, вторият в световната ранглиста бе разпознат, докато гледаше мача на приятелката си с Клара Бюрел (Фр), а Калинска само сподели, че двамата са заедно от тази година.