Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николай Нанков СНИМКА: фейсбук
Николай Нанков СНИМКА: фейсбук

Всички големи инфраструктурни обекти в България са на етапа, в който бяха преди три години, когато още управляваше ГЕРБ

Откакто Промяната се нае да строи, успя да вдигне само въздушни кули от празни приказки и обещания. Такава е съдбата и на националните обекти като автомагистрала "Хемус", на другите важни за Северна България трасета като Видин-Ботевград, Русе-Велико Търново, коментира Николай Нанков от ГЕРБ, бивш министър на регионалното развитие.

"Такава е участта и на околовръстния път на София - разширението на последната част от него между бул. "България" и "Люлин" още не е започнало. А проект има, шефове на АПИ и регионални министри се сменят, премятат темата като дъвка, обясняват колко е важна тя, колко са загрижени и накрая - нищо", убеден е Нанков.

"Хората всяка сутрин и всяка вечер висят в тапите. Ясно им е, че докато не управлява отново ГЕРБ, този важен обект за милионната ни столица няма да помръдне и на йота. Още повече, че той е свързан и с друг значим проект - Националната детска болница, достъпът до която ще е по-бърз през разширения околовръстен път," коментира още Нанков. И допълва, че заедно с Йорданка Фандъкова са единодушни, че процесите трябва да бъдат ускорени и само ГЕРБ може да наложи темпото, което гражданите очакват от своите управленци.

На 9 юни гласувайте с номер 22 за ГЕРБ-СДС. За стабилна България в сигурна Европа, призова Николай Нанков.