Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър: BTV
Кадър: BTV

"Целта е в следващите 20 дни публиката да се захранва със записи, за да може преди изборите да се появи един отвратителен дипфейк запис, изцяло фалшив, и той да съсипе всичко, за което се борим", коментира Христо Петров /Ицо Хазарта/ пред bTV днес актуалната политическа обстановка по време на предизборната кампания.
Хазарта заяви, че е направена експертиза на „скандалните" записи от последните два дни и тя категорично показва, че качеството им е било перфектно, но впоследствие е влошено умишлено и репликите са формирани с „рязане и лепене", за да се влоши.
„Целта е хората да свикнат с лошото качество на записите и в следващите дни, когато се появи дийпфейк записът, ще чуят и него и той ще съсипе окончателно това, което се опитваме да направим. Това е сценарият, който се подготвя. Те третират българското общество като аквариум с рибки, на които им пускат от време на време нещо да хапват, каквото им се даде. Но българите не са рибки от аквариум и това ще даде обратен резултат."
И калната кампания вече дава обратен резултат, а методите на скритата власт излизат наяве. Атаката с манипулираните записи срещу ПП продължава вече два дни, а партията отбелязва увеличена дарителска подкрепа. От ПП днес благодариха сърдечно на дарителите си, че помагат и остават с тях, когато е най-трудно.

„Очакваме още много мръсни удари и фалшификации. Целта им е да свикнете, че връщането към застоя, постната пица и институциите-бухалки е неизбежно.Не се примирявайте! Можем да живеем в нормална европейска България!", казват от ПП.

А кои са „Те", откъде идват записите и това ли е правилният въпрос, който трябва да си задава обществото – „Те" са хората, които вече повече от 30 години управляват тази държава в сянка. Като личност не мога да кажа, подозирам, че е някой, който упорито отказва вашите покани за интервюта", посочи лаконично Петров.